Mi csak Mezeivel koccintunk – ha boldog újesztendőt akar, ez a pezsgő a javából – világmárka Tibolddarócról – ellestem a gyártás fortélyát

Lassan a végéhez közelít a 2018-as év, ebben az időszakban minden a partikról, a baráti, családi összejövetelekről szól.

Itt az ideje, hogy ráhangolódj a pihenésre, a Mezei pezsgő tökéletes választás lesz, ha igazán különlegessé akarsz tenni egy pillanatot, például egy igazi csajos estét a legjobb barátnőddel és egy szórakoztató filmmel!

Megjegyzem, az idén sokat okosodtam. Megtanultam, nem igaz, hogy a jó pezsgő a rossz borból készül.Ellenkezőleg , Mezei Mihály a megyénk legnevezetesebb pezsgőgyárának a tulajdonosa elmondta a finom, élvezetes pezsgőhöz minőségi bor kell. Megismertem a gyártás minden fázisát. Megkóstoltam a Mezei pezsgőt, az igazi magyar nedűt ami Tibolddarócon készül. S ami különös még Borsodban se tudják micsoda ital készül itt. A világ távoli tájain versengenek ezért, sokan el se tudják képzelni az éjféli koccintást Mezei márkás pezsgő nélkül. 
Mezei Tibor aki egész életét a minőségi márkás pezsgőgyártásnak szentelte. Tőle tudom a gyártás tudományát, hogy lesz a borból jó pezsgő.
A Tibolddaróci gyár központja és mögötte a hegybe vájt labirintusban óriás tartályokban készül az a pezsgő amelyről a hozzáértők csak szuperlatívuszokban beszélnek. Aki egyszer ebből ivott az újévkor el se tudja képzelni a mással a buékolást.
Éppen most lesem el a gyártás fortélyát
Borból is Mezeit – ha jót akar magának és a társaságának. Aki a hazait szereti látogasson el Tibolddarócra a Bükk lábánál kanyargó faluba, ahol a Mezei pincészet a település ékköve. A község fölött óriási szöllőűltetvények húzodnak

A rendkívül nőies, elegáns nedű már a 18. században is nagy népszerűségnek örvendett, később a 19. században pedig meghódította egész Europát. Igazi kultuszitallá nőtte ki magát, és persze a filmvásznon is kultikus itallá vált. Se szeri, se száma az emlékezetes pezsgős jeleneteknek a filmeknek, de neked is lehet emlékezetes pezsgős pillanatod – ha a Mezeit választod!