Még mindig ezen zakatolok – lehet nem lehet , megvan a tettes – itt már csak a terrorista ellenes beton barikád segíthet

Tetszik látni a francot se ér az a fizikai akadály. Ide már betontömbök kellenek, hogy megvédjük a postai előtti utolsó két parkolóplaccot.

Mostanában egyetlen rendész se bóklássz arra, hogy a járdát megvédje az ilyen és a hozzám hasonló renitensektől.

Naponta 10-15 ilyen képet készítek, mivel nem tudok úgy elmenni arra, hogy ne álljanak ott autók. Ők azok akik még nem tudják, hogy azok a fránya vaskorlátok az én fafejűségem miatt lettek drága pénzért leverve.

Egyébként ha még mindig vitatná valaki,hogy lehet e  vagy nem lehetett e megállni a következőket ajánlom figyelmükbe. Mivel olyan buldog alkat vagyok, kiderítettem, pontosan 2006 januárjában helyezték oda a buszmegállót. Előtte 12 parkolóhely volt a járdán.

A megálló áthelyezése előtt a városgazdát kérték meg a járdaszakasz átalakítására. Ők mindig is a megrendelő utasítására végzik a munkájukat.

A terv szerint kilenc férőhelynél , pontosan a megállóban le kellett sarkítani a járdaszegélyt. Ebben a tervben szándékosan meghagytak elől és hátul két két részt legömbölyítve. S, hogy rend legyen , ne állják el a kapu előtti járdát, elrendelték az útburkolati jel felfestését.  Ami ugye azt jelenti, hogy szabályosan oda lehet állni. ( Itt jegyzem meg a sok okos beszólónak, én az adott időben nem ott parkoltam, nem ott álltam meg, hanem a sarokrészen hetes másodpercere, míg a barátom beszáll a kocsiba.)

A kapu két oldalára. Tény, hogy a megrendelés, a tervezés nem egy mestermunka volt. Hiszen a projektben ott van leírva – mindegy ki volt az – hogy két két parkoló hely maradjon meg, s a fennmaradó részen ne változtassanak a járdaszegélyen. Innentől lehet fikázni, ócsárolni az ötven éve vásárolt jogosítványomat, de hát ez van….

A sok butus nem ért a szép szóból, jöjjenek a terrorista ellenes betonbarikádok