BMW Mini lesz a Szikszó30 fődíja-  kezdődik a pontgyűjtő akció –  kétéves lesz az Angel Petrol

Szikszó30 elnevezéssel nagyszabású programsorozattal ünnepli  az idén Szikszó 30. születésnapját. Azok, akik részt vesznek a pontgyűjtő akcióban egy BMW Minit nyerhetnek.  A programsorozat főtámogatója a HELL ENERGY Magyarország Kft, amely a város stratégia partnere.

 

Füzesséri József , Szikszó polgármestere  a szombati sajtótájékoztatón arról beszélt  a lokálpatriotizmusáról híres cégcsoport már akkor  elkötelezte magát a város mellett, amikor 2011-ben megépítette első gyárát Szikszón, és azóta is folyamatos gyáregységeket létesít, ezzel segítve a város fejlődését. A termelő-létesítmények megépítésével a vállalat számos munkalehetőséget teremtett a borsodi városban, és feltett szándéka az elkövetkezendő években is folytatni támogató tevékenységét, ezzel bizonyítva a város iránti lojalitását. A 30. születésnap kapcsán megrendezett éves programsorozatot a HELL ENERGY folyamatos médiajelenlét biztosításával, pontgyűjtő rendezvények szervezésével és egy BMW Mini felajánlásával támogatja, mely év végén kerül kisorsolásra azok között, akik részt vesznek a pontgyűjtő akcióban.

Szikszó sikere a közösség erejében rejlik – fogalmazott Füzesséri József- Ezért is döntöttünk úgy, hogy Szikszó harmincadik születésnapját közösen, az egész várossal együtt ünnepeljük. Nemcsak a város által kezdeményezett fesztiválokat, hanem az egyesületek, civil szerveztek, egyházak közösségi rendezvényeit is az ünnepségsorozat részének tekintjük.  Jelenleg hatvan program az, amely a Szikszó30-hoz csatlakozott. A rendezvénysorozat január 26-án indul egy boksz gálával, és december 24.-én zárul. A szikszói állandó lakosok-, akik betöltötték a 18. életévüket-  Szikszó30 programkártyát igényelhetnek maximum ötöt. Aki az év során, 30 rendezvényen részt vesz, harminc pecsétet gyűjt, az részt vehet december 31-én rendezett szabadtéri szilveszteren megrendezett sorsoláson, ahol a Hell Magyarország Kft felajánlása egy  BMW Mini lesz.

 

Nagyon örülünk, hogy csatlakozhatunk Szikszó városának jubileumi rendezvényeihez! A várossal való kapcsolatunk az első beruházásunkkal, a HELL ENERGY töltőüzemének megépítésével kezdődött, mely azóta is töretlen és egyre sokrétűbb. A város életének mindennapjai összefonódtak már a HELL cégcsoporttal, a közösség szerves részévé válhattunk, üdítőital brandünk pedig büszkén viseli a beruházásainknak otthont adó település nevét. Örömmel ajánlottuk fel a Szikszó lakosságának összekovácsolódását célzó nyereményjátékra az autót, hiszen a rendezvények, melyeken majd pecsétet lehet szerezni, közösségépítő célokat szolgálnak. A négy állomásos fesztiválsorozat első helyszíne az Angel Petrol lesz, ahol egyúttal a benzinkút 2. születésnapját is ünnepeljük!” – mondta Tóth Eszter Anna, a HELL ENERGY Magyarország Kft. PR igazgatója.