Együttműködik a DVTK és a Lillafüredi ásványvíz

 

A DVTK labdarúgócsapata mellett partnerklubjainkat, valamint a kosárlabda- és a jégkorong-csapatot is támogatja a Lillafüredi ásványvíz.

Tovább szélesítjük eddigi kiváló együttműködésünket a Miskolci Likőrgyárral – jelentette be dr. Balogh Sándor, a DVTK marketing- és kommunikációs igazgatója (a képen jobbra). – A továbbiakban nem csak a labdarúgócsapatot támogatja a Lillafüredi ásványvíz márka, hanem a kosárlabda- és a jégkorong-csapatot, valamint regionálisan is bővítjük az együttműködést, amely így kiterjed partnerklubjainkra is.

 

Nagy öröm számunkra az együttműködés bővítése, amit megköszönünk a DVTK-nak! – folytatta Kerschner Ferenc, a Miskolci Likőrgyár Zrt. vezérigazgatója (a képen balra). – A Lillafüredi  természetes ásványvíz több évtizede meghatározó szereplő Miskolc és Borsod-Abaúj-Zemplén megye életében, ezért fontos számunkra, hogy támogassuk a helyi sportot.
Egy éve, mióta az új tulajdonosi csoport megvásárolta a céget, nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy a Miskolci Likőrgyár termékeit minőségi alapokra helyezzük, megerősítsük a régi brandet és új márkákat futtassunk fel. Ezen munka során ismertük fel, hogy milyen fontos márka a miskolciak számára a Lillafüredi ásványvíz.

Reméljük, hogy sok erőt és kitartást ad a DVTK sportolóinak a Lillafüredi ásványvíz, Észak- Magyarország természetes ásványvize.