Ha Budapestre menne vagy onnan jönne – hívja a 0630 919 99 99 telefonszámot – a legjobb transzfer utazás a két város között

Hello- Transzfer – kérdezzen tőlünk bármit! Aki rákattint a legújabb hirdetésünkre örömmel fedezi fel, hogy Miskolc és Budapest között létezik egy gyors, megbízható utazási lehetőség.

Mint ismeretes a MÁV pályafelújításai miatt csaknem két évig elég bonyolult a Miskolc Budapest között vasúti utazás. Le fel és átszállások nehezítik, késleltetik a fővárosba való utazást. Ám ha gyorsan kényelmesen akar utazni, akkor mindössze két perc alatt, foglalhat helyet 06 30 919 99 99 –es telefonszámon egy Budapesti retúrutazásra. Indulás naponta nyolcszor, széles intervallumban tehát mindenki megtalálhatja magának a kedvező időpontot.

S ami lényeges mindenki megválaszthatja magának az érkezési vagy az indulási helyet a fenti telefonszámon. Transzfer a Liszt Ferenc repülőtérre, cégeknek, magánszemélyeknek. A fő bázis a Keleti pályaudvar, de kérésre Budapest bármely pontjára eljuttatják.

Akinek kérdése van a hirdetésben szereplő címen azonnal választ kap, hogy miként jelentkezhet, és ugyanitt megismerheti az árakat is, amelyek a nagy forgalomnak köszönhetően egyre kedvezőbbek. A cég sofőrjei biztonságosan vezetnek és készségesen segítenek az utasoknak a tájékozódásban.

Ne feledje a telefonszámuk 06 30 919 99 99