Vetítetünk: Police – Movie

Csapó kettő, újra mozifilmek előtt mutatják majd be Miskolc után most Sátoraljaújhelyen és Ózdon azokat a rendőrségi kisfilmeket, amelyek a közlekedésbiztonság javítására irányulnak.

A figyelemnek négy évszakosnak kell lennie! A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság az életből ellesett, egész pontosan felvett közlekedési szituációkkal hívja fel a figyelmet, hogy a legjobb baleset-megelőzés a szabályok betartása.

A bizottság a rendőrautókba szerelt kamerák felvételeiből, hat olyan kisfilmet állított össze, amelyek megmutatják, hogy a tragédiát csak egy pillanat előz meg.

S, hogy mindez mindenki, így a moziba látogató nézők számára is bizonyossá váljon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság elvitte a Police-Movie programot Ózdra és Sátoraljaújhelyre.

A kisfilmeket a mozifilmeket felvezető reklámblokkokban láthatják majd a nézők. Ózdon, a Nemzeti Filmtörténeti Élményparkban, az Ózdi Városi Televízióban, míg Sátoraljaújhelyen a Latabár Moziban, illetve a város főterén elhelyezett óriás kivetítőn futnak majd a közlekedésbiztonságát szolgáló kisfilmek.