GYANÚS LETT A FURIK
police

Szolgálatba indult az a rendőr, aki azonosított egy hernádnémeti családi ház feltörésével gyanúsítható férfit, aki talicskában tolta az ellopott értékeket.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrse egy 24 éves hernádnémeti férfival szemben. A gyanúsított 2019. szeptember 26-án 12 órát megelőzően betört egy hernádnémeti családi házba, ahonnan különféle értékeket, többek között kalapácsokat, gereblyét, fűkaszát, terménydarálót tulajdonított el.

A férfi talicskán tolta a lopott eszközöket, amikor egy munkába induló rendőrrel találkozott. A Felsőzsolcai Rendőrőrs körzeti megbízottja szolgálatba helyezte magát, egyben értesítette kollégáit. A rendőrök hamar visszafordították az idő és a talicska kerekét, így eljutottak a bűncselekmény elkövetésének helyszínéhez és a sértetthez is.

A Felsőzsolcai Rendőrőrs munkatársai az őrizetbe vett, és más hasonló jellegű bűncselekmények elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható férfival szemben előterjesztést tettek letartóztatásának ügyészi indítványozására.