Rafinéria, magyarosan a 15 esztendős Lidl áruházakban – a gyufa után is jár egy kaparós sorsjegy – szuper szervezés, látványos az átverés
lidl

Szeretek a Lidlbe járni. Miskolcon három is van, s valamennyiben engedélyezik a felesleges dobozok elvitelét. Igaz volt egy csúnya időszak, amikor büntetésben voltunk, mert valaki vagy valakik eldobálták ezeket a parkolóban. Gondolom szörnyű trauma lehetett számukra. Ez a múlt, jöjjön a jelen!

Egyébként most éppen szülinaposak. Rohan az idő, immár 15 esztendeje, hogy megtelepedtek kis hazánkban. A szomszédos nagy bevásárlóközpontok bosszúságára. A jubileum alkalmából most minden egyes vásárláskor adnak egy sorsjegyet. Bármennyit is költesz, értékhatártól függetlenül, csak egyet!  Olyan kaparósat, amit mobilon vagy online regisztrálhatunk, aztán nyerünk vagy nem. Mi vásárlók minden trükknek bedőlünk, ami potya, ami ajándék az jöhet. A fene se tiltakozik.  Igaz egy kis melóval jár ez is, kaparni kell, kicsik a számok és a betűk, kevés hozzá a szemüveg, nagyító is kell a böngészéshez. Na, de megérné, csábítóak a nyeremények.

Tényleg őrületes – ha ezt a vásárlók most megtudják

Jómagam, mint törzsvásárló idáig hármat gyűjtöttem be és ebből egyet regisztráltam. Simán. Ám az utóbbi kettőt már nem veszi be a rendszer, noha az elsőhöz hasonló szabályok szerint csináltam.  Hiába minden csak hülyít, kódokat küld, figyelmeztet, de végül elhajt a búsba. szerintem már meg van a gazdája a főnyereménynek, minek is erőlködni.

 

A nagy umbulda, a tömeges átverés viszont nem itt bujkál. az ördög is a részletekben rejtőzik.  A kedves pénztárosnő, aki egyébként meggyanúsított, hogy a sárga burgonyát, ami két áron van a standon összecserélhettem, ami elég durva vád, csak az idáig még büntetlen előéletemre való tekintettel nem borítottam rá, s  ki a kasszánál – elárulta minden termék után járna egy sorsjegy. Tehát ha egy dobozka rágót veszek, akkor is adnia kell sorsjegyet.

Ha viszont a kedves vásárló ezt kiszimatolja, akkor nekik, pénztárosnak annyi. Tessék elképzelni, hogy ha a szemfüles, szerencsevadászok egy teli bevásárlókosárral,  mondjuk, 50 tételből álló áruját egyenként blokkoltatják be. Ez cirka 15 percig is eltarthat, míg a mögöttük sorakozók haja szála egyenként megőszül. Ám utána ők is  ugyanazt akarják, mint az előttük állók.

Kívánom ezt az örömöt azoknak, akik ezt a játékot megszervezték, ilyen flottul. Ilyen szakértelemmel, rafinériával.

Boldog szülinapot!