A Robert Bosch Power Tool Kft. ügyvezetője vehette át  – Kerényi László képei –  Észak-Magyarország TOP 100 Gazdasági Díjat.

 

BihalL Tamás a BOKIK elnöke
Veres Pál Miskolc polgármester
Demeter Ervin a kormányhivatal vezetője
Sándor Attila a miskolci autóház igazgatója a TOP 100 örökös díjazottja

Új helyszínen, a DVTK Stadion rendezvénytermében tartottuk az idei TOP 100 kiadvány bemutatóját. A megye gazdasági életének legjobbjait felvonultató kötetet a hagyományoknak megfelelően az idén hetvenötödik születésnapját ünneplő Észak-Magyarország készítette el, a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) megyei adó- és vámigazgatósága, valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK) szakembereinek közreműködésével.

 

Az eseményen Demeter Ervin kormánymegbízott, Bánné dr. Gál Boglárka, a megyei közgyűlés elnöke és Veres Pál, Miskolc polgármestere köszöntötte a megjelenteket, majd Kovácsné Fecz Csilla, a NAV megyei adó- és vámigazgatóságának igazgatója és Bihall Tamás, a BOKIK elnöke számolt be a megye gazdasági teljesítményéről.

A tavaly megújult TOP 100 Gazdasági Díjat ebben az évben Fükő László, a Robert Bosch Power Tool Kft. ügyvezetője vehette át. A díjátadót követően adtuk át a TOP 100 kiadványokat az eseményen megjelent vállalkozások képviselőinek. A magazinban ez alkalommal is három szempont (hozzáadott érték, nettó árbevétel és a foglalkoztatotti létszám) alapján rangsoroltuk a vállalkozásokat. Közülük 19 vállalkozást először köszönthetünk az illusztris táborban, velük együtt pedig összesen 150 társaság és társaságcsoport alkotja idén megyénk gazdasági elitjét.