Késő délutáni hóhelyzet – Miskolcon

A hétfői hóhelyzetre tekintettel a Városgazda Kht. a késő délután folyamán összesen 35 munkatárssal látja el a hóeltakarítási és síkosságmentesítési feladatokat a villamos- és autóbuszmegállókban. Ezen felül egy gép segíti a hóeltakarítási munkálatokat az avasi városrészen és Miskolctapolcán.

A gépi síkosságmentesítés hat géppel zajlik az alábbi területeken, a mellékutcákat érintően: Győri kapu, Berekalja és Hegyalja, a diósgyőri városrész, Szirma, Martinkertváros, Hejőcsaba, Miskolctapolca, Bükkszentlászló.

Lakossági bejelentés a legutóbbi órákban nem érkezett a Hóügyelet diszpécserszolgálatára.

Az MVK Zrt. részéről és más szervektől szintén nem volt panasz. Útellenőri jelzések szerint jelenleg nem tudni különösebb fennakadásról.

 

Veres Pál Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere folyamatosan egyeztet a Miskolci Városgazda Kht. szakembereivel, minél nagyobb erőket vessenek be annak érdekében, hogy a havazás inkább örömöt okozzon, mint gondot.

A szakemberek igyekeznek mihamarabb megoldani a problémákat, a közlekedőktől – gyalogosoktól, autósoktól egyaránt – pedig azt kérik, legyenek körültekintőek, óvatosak és vigyázzanak egymásra is!

 

A Hóügyelet a lakossági bejelentéseket a

+36 (70) 685 2000 telefonszámon, vagy a hougyelet@varosgazda.hu email címen fogadja.