Egy vizes pokolgép – tökéletes időzítéssel – a városháza vizsgálatot követel a vízműnél
Vízóra

Azt idáig is tudtuk, hogy a Miskolci Vízművek nem a holding legerősebb láncszeme. Ám mikor ha nem most karácsony előtt derül ki, hogy egy újabb időzített pokolgépet hagytak hátra maguk mögött az új városvezetés számára, a miskolci polgárok legnagyobb bosszúságára. A tömören megfogalmazott közlemény lényege, kihullt a szekrényből egy újabb csontváz. Mindenki tudja, hogy az ilyen adósság eladások mögött mindig valamilyen sanda szándék húzódik. Általában a valóban behajtható követeléseket, amelyek mögött tényeleges fedezet lehet azokat adják el bagóért. Hisz ki az mesüge aki akármennyiért is elévült, soha be nem hajtható követeléseket vásárol fel. Na, meg ha egy cégnek van egy jogásza és behajtási osztálya miért nem önerőből végzi el ezt a feladatát.

S akkor most nem firtatjuk, hogy a választásokig tartó diósgyőri, költséges vízszállítások  miértjére sem adtak még elfogadható választ . Ami késik nem múlik.

 

 

“​A Miskolc Holding Zrt. korábbi vezetőinek döntéseként a MIVÍZ Kft. még nyáron értékesítette a cég éven túli kintlévőségeit egy harmadik fél felé. Ezen megállapodás értelmében egy budapesti ügyvédi iroda fizetési felszólítást küldött ki az ügyfelek részére a napokban. Ezzel összefüggésben több száz felháborodott MIVÍZ-es fogyasztó panasza jutott el a Miskolci Önkormányzathoz és önkormányzati képviselőkhöz a mai napon.

A Miskolc Holding Zrt. jelenlegi vezetése a szolgáltató cég igazgatójától azonnali tájékoztatást kért. Ez alapján jól látszik, hogy az előző holdingvezetés által hátrahagyott újabb csontváz került elő, amely a miskolciaknak okoz most kellemetlenséget, bosszúságot az ünnepek előtt.

 

Sajnálatos tény ugyanis, hogy a korábbi rendszerek átalakítása során, néhány esetben hibás adatok kerültek át a nyilvántartásba, és így olyanok is kaptak felszólítást, akik tartozásaikat korábban már rendezték. Arra kérjük a tisztelt fogyasztókat, akik a kézhez vett felszólítás kapcsán eltérést tapasztaltak a saját nyilvántartásukhoz képest, mielőbb jelezzék azt a MIVÍZ Kft. ügyfélszolgálatánál az alábbi elérhetőségeken: Telefon: 06 (46) 519-366 vagy emailben: ugyfelszolgalat@miviz.hu<mailto:ugyfelszolgalat@miviz.hu>

 

Ezen túl a Miskolc Holding vezetése utasította a MIVÍZ illetékeseit arra, hogy minden egyes észrevételt egyenként és alaposan vizsgáljanak meg, a bejelentőket a lehető leghamarabb tájékoztassák a vizsgálat eredményéről. Valamint azt is kikötötték, a bejelentett ügyekben minden jogi eljárás szüneteljen a vizsgálat idejéig. Az okozott kellemetlenségért ezúton is szíves elnézésüket kérjük – közölték a városházán.”