Élénk érdeklődés a Miskolc Holding tagvállalatainak vezetői pozícióira – tippelhetünk, kik maradnak kik mennek
városháza

 

 

 

 

Több mint 100 pályázat érkezett – a miskolci holding által meghirdetett vezető állásokra. Mint előre jelezték az új vezetés továbbra is támogatja a szakmai vezetést, ám a bizalmi állásokban vezetőcsere várható. Természetesen a jelenlegi igazgatók is indulhatnak, s azoknak a cégeknek az igazgatói amelyek nyereségesen jól működtek, s kellőképpen kiszolgálták a lakosság elvárásait megtarthatják a székeiket.

 

 

 

 

 

 

 

A Miskolc Holding Zrt. Igazgatótanácsa a cégcsoport hét tagvállalata esetében, az év elején vezetői álláspályázatot hirdetett, melynek határideje január 31-én lejárt. A kiírt pályázatokra nem csak külső jelentkezőket vártak, belső körből, akár a jelenlegi vezetők is pályázhattak.

 

 

 

A határidőre beérkezett 128 pályázati dokumentum átolvasása után, az igazgatótanács szakmai szűrést végez a pályázatban kiírt szempontrendszer szerint.

 

 

 

A legjobbaknak vélt pályázókat személyes találkozó keretében hallgatja meg a Miskolc Holding vezetése. A kiválasztott új igazgatók márciusban kezdhetik meg a munkát a tagvállalatoknál.