Csak ezt a napot megússzuk – nekem is lehet macskafarmom –  túlsúlyban lesznek a kormos cicusok
péntek 13

Jó napunk lesz ma is. Ha otthon maradunk, nem tesszük ki a lábunkat az utcára, ha nem megyünk shoppingolni. Egyébként rettenetesen babonás vagyok.

Igen , nemrégiben még azon háborogtunk, hogy a gőzben a nőké vagy a férfiaké legyen a péntek. Na mostanra ezt már megoldotta a járvány.

A mi utcánk tele koromfekete macskákkal, s ha lefelé menet átszalad előttem egy, nem mindegy, hogy balról jobbra vagy vissza teszi. A balról jobbra még belefér az aznapi rizikófaktorba, fordítva viszont , tolatva húzok el a Gyöngyvirág utcán. Ha pechem van ott is látok egy kandúrt. Különben ha nem adjuk át az utánunk jövőknek ezeket babonás rigolyákat megnézhetjük magunkat. Sajnos az unokámnak fogalma sincs, hogy miért kell a gombot megszorongatni a kéményseprők láttán. Azt se tudja, szilveszterkor miért kell a malac farkát huzigálni. Hiába diplomázik nem sokára az egyetemen, fogalma sincs, hogy a kéményseprős gombos ceremónia után még egy törött ablakot is kell keresni. Sőt ha háromszor megyek vissza az ajtót megrángatni, hogy bezártam e, eszébe se jut, hogy ez egy közelgő szerencsétlenséget jelenthet . Ő inkább azt mondja, ez egy beteges kényszeresség, amihez orvoshoz kell fordulni.

Szóval ma péntek 13. Ma minden megeshet, akár nyerhetek is az Eurojackponton. Na akkor aztán saját macskafarmom lesz, csupa feketéből.