De jó ez a fotó – ki kiket ismer fel – a damaszkuszi úton most mind szembejönnek, mint a török, amerikai tankok

Minden olvasó vagyok.

Különösen kedvelem a posztokat, főleg a névtelen beírásokat. S, most , hogy mindenki házi őrizetbe került, már aki megengedheti magának ezt a kiváltságot  egyre aktivabbak vagyunk. Magam is  végig böngészem a hozzászólásokat, a durvákat és a még mocskosabbakat is.

hMegy a kommunistázás, a libsizés no meg a személyes sértegetés. Ez azt jelenti, nő a feszültség, nehezen viseljük a bezártságot, hiányzik a szabad levegő, a boltokban való császkálás. Stb. S akkor a kommentelőknek, barátaimnak  most előkerítettem a kedvenc képemet.

Készült a rendszerváltás hajnalán. Miskolcon a sportcsarnokban teltház előtt Grósz Károly pártfőtitkár pártaktivát tartott. Ma úgy mondanánk egy villámcsődületet hírdetett. Meghívók nem voltak, szájról szájra ment a hír, a kommunisták jöjjenek az arénába.. Lám a csilláron nem lógtak, de szép számmal meghallották a hívó szót. Grósz Károly itt mondta – közel a fehérterror, lépni kellene….

Nos, böngésszék végig a fotót.  Csak voltak ott néhányan akik most teli szájjal kommejnistáznak. Akik belülről – mint a koronavírus – bomlasztották azt az egypártott. Tök sikerrel.