Csatlakozz a csapathoz – nőtt az unatkozó olvasóim száma , a hirdetőké viszont megcsappan – magam is segítenék a rugalmasan átalakuló vállalkozásokon

Nem titok, a kijárási korlátozás következtében én már csak kilenc és 12 óra között mehetnék ki. Lemondok erről a kiváltságomról is. Nem könnyen, hiszen a sokat szidott Lidl és Aldi áruházakba mindig is szívesen járok. Nem olyan monumetálisak mint a nagy bevásárlóközpontok , gyorsan áttekinthetőek és mindig kínálnak olyat amiknek nem tudok ellenállni. Ha meg ingyen dobozokat is adnak teljesen elcsábulok, a feleségem tart vissza, hogy össze ne pakoljam az összest.

Különben idáig, felerészben nyertese is vagyok a járvány okozta válságnak. Olvasóim unalmukban rácuppannak a portálomra, s soha nem látott forgalmam keletkezett mostanában. Ezt a köszönhetem annak a világot elárasztó mikroméretű nyavalyának. S akinek sok az olvasója, annak a portálnak nő vagy nőhetne a hirdetési bevétele. Persze nem most… egyébként az öntömjénezésnek szaga van.  Inkább panaszkodnék.

Sajnos a  hirdetőim , a velem kapcsolatban álló vállalkozások  soha nem észlelt nehéz helyzetbe kerültek. Bezárták a boltjaikat, kereskedéseik, vállalkozásaik, szolgáltatásaik ellehetetlenültek. A korrektebbek már is jelezték, köszönik az eddigi hirdetést, de tovább nem képesek finanszirozni.

Ezért gondoltam, hogy a meglévő üzleti partnerek számát nővelni kellene, a portál fennmaradása érdekében. Tehát itt jelzem, hogy aki úgy gondolja, szüksége lenne olcsó, kedvezményes , akár havi háromezer forintos áfamentes  hírverésre hívjon nyugodtan – megegyezünk jeligére , a 20 2192391 -es számon. Gondolok ilyenkor a miskolci cukimentes cukrászdára, kedvenc törzshelyemre vagy azokra a vendéglőkre amelyek házhoz szállításra rendezkedtek be. Szívesen boltolok házhoz menő vállalkozásokkal, új szolgáltatásokat kínáló önkormányzatokkal, mindenkivel aki úgy gondolja még holnap nem jön el a világvége. Eddig is nyitott voltam a jövőben meg mást nem is tehetnék.