Mindenki tudja hol a helye – a bank előtt szortirozzák az ügyfeleket – még el se mentem már is sterilizálták a kódolvasót
Mindenki tudja, hol a helye.

A bankok előtt rend és fegyelem van. Semmi pánik. Egyszerre csak annyit engednek be, ahány ügyféllel foglalkozni tudnak. A többiek addig élvezik a már nyáriasan jó időt.  Egyébkét az OTP előtt három sor van felfestve a bejárat előtt.  Egy készpénzes , egy ügyintézés valamint a nem tudom milyen egyéb felirat, krétával .

Bent katonása zajlik az ügyintézés. A hölgyeken maszk és kesztyű – az utóbbi egy kicsit bonyolultanná tesz a pénzszámlálást. Ám aki ügyes az ügye.  No, meg ott van a számláló masina. Az ügyfeleket plexi fal zárja el a dolgozóktól. S figyeltem, még fel se álltam a székből, láttam egy hölgy mögöttem settennkedett a fertőtlenitővel, lefújta az ülőkét és a kódolvasót. S az is igaz, ahogyan elmondták, az OTP első embere a pénzintézet költségén mindenkit letesztelt koronavirusra.  Amíg valaki ezen nem esett túl nem állhatott munkába.  Érdemes lenne követni Őt.