Jövő héten indul Miskolcon az e-lakáspályázat!
Herminalakás kész

 

 

A Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási igazgatósága a jelenlegi veszélyhelyzetben is biztosítani kívánja az üres lakások iránti, kiemelkedő lakossági kereslet kielégítését.

 

Ezért a cégcsoport informatikai szakembereivel együttműködve az elmúlt néhány hétben kidolgozásra került egy elektronikus pályázati rendszer, mely lehetővé teszi az üres lakások megtekintését, a felújítási költségvetések megismerését elektronikus úton, személyes kontaktus nélkül.

 

Az elektronikus pályázati rendszer használatával a pályázóknak a benyújtáskor csak a pályázati adatlapot kell kitölteni, egyéb dokumentumokat nem kell csatolni, a feltüntetett adatok és nyilatkozatok valódiságáért büntetőjogi felelősséget vállalva. Így elkerülhető, hogy a pályázók a szükséges igazoló dokumentumokért közösségbe menjenek, egészségügyi kockázatot vállaljanak.

 

Az elektronikus pályázati rendszer elérhetőségét jövő hét elején teszi közzé a Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási igazgatósága a weboldalán: http://ingatlangazdalkodas.miskolcholding.hu/.