Ismét van gépkölcsönző Miskolc északi városnegyedében – az Elek köl -szer márka a szakmában – minek vegyen szerszámot drága pénzért ha olcsón is kaphat  – önt is várják a Lórántffy utcában

A hajdani KGST piacon tucatnyi célszerszámot vásároltam össze.

A lengyelek vagonszámra hordták hozzánk a szovjet gyártmányú fúrókat, vizes porszívókat, méretes flexeket és még ki tudja mennyi minden  soha nem látott elektromos gépeket. Ezek jó része máig a garázsomban várják a beígért feltámadást. Többek között a nagy búvárszivattyú mellett az a kicsi, amely egy vödörből nyomja az autómosó vizet. Az volt a nagy terv, hogy a nyugdíjas éveimben mást se teszek, mint barkácsolok. Fúrok faragok, s ha nem is ezer, de legalább száz mester leszek.

Majd rájöttem, ha egy képtartó szög beverése is gondot okoz olcsóbb, ha mestert hívok.

Egyébként manapság százszámra kaphatók, akcióban is a drága szerszámgépek. Csábítóak, de  gyengáék, nem mindig professzionálisak, s drágák ,ha valaki csak egyetlen egyszer egy valamire vesz, ilyet óriási butaságot csinál. Egy pohár tejért aligha érdemes tehenet tartani a kertünkben.

Tehát aki ésszel él az kölcsönöz. Már csak azért is mert minden célgépnek van egy sajátos technikája, amit a bolti használati utasítások elnagyolnak.

Elek András műszaki mérnök  a régió legismertebb szerszám kölcsönzőjének  tulajdonosa viszont  gyakorlati tanácsokkal is ellátja a gépet kölcsönzőt. Sőt alkalomadtán még egy kis bemutatót is tart. Sőt menetközben még telefonos ügyelettel is szolgál, ha a gép használója megakad. Ennek a full szolgáltatásnak köszönhető, András folyamatosan bővíti a kölcsönző hálózatát.

Most éppen  Miskolc északi városrészében nyitott egy új fiókot a Lórántffy utcában.  Régi motorosként tudja, hogy főleg a családi házas övezetben élnek olyanok,  akik aktivabbak a csinád magad mozgalomban.  Ők azok akik az ütve fúrót, a vésőgépet a talajlazitot vagy a szönyegtisztitót szakavatottan kezelik. Ne feledjék a bolt címe telefon száma –

: 3533 Miskolc, Lorántffy Zs.u. 1. tel: 46/ 544 – 067, mobil : 30 144-6322

Nyitva tartás hétfőtől- péntekig 7:30 – 16:00

 

Ennyi bevált márka sehol máshol

Építőipari gépek, kerti gépek, takarító gépek, fitnesz gépek- kölcsönzés, kereskedés , szerviz   – a Miskolc északi városnegyedében !

Természetesen a másik három régi  üzletük is hasonló munkarendben várja az ügyfeleket.