Skip to content

Mit csináljunk ha öszefutunk velük – mennyi a fejpénz , mi jár annak aki feldobja őket – rájuk vadásznak

Mit csináljunk ha öszefutunk velük – mennyi a fejpénz , mi jár annak aki feldobja őket – rájuk vadásznak
Top 10 legkeresettebb bűnöző Magyarországon

SZÍNES

Top 10 legkeresettebb bűnöző Magyarországon

 

A Blikk összeszedte a legkeresettebb magyar bűnöző 10-es listáját, mutatjuk:

Farkas Róbert

Farkas Róbert

A 42 éves budapesti férfi ellen 10 körözés is érvényben van, mind rablás miatt.

Az elsőt 2002-ben indították ellene, azonban azóta sem sikerült elkapni, így Magyarországon jelenleg ő a legrégebb óta körözött bűnöző.

A férfit már az Europol is felvette a körözöttek listájára, mert valószínű, hogy az alvilági körökben csak Varjúnak becézett férfi már nem tartózkodik az országban.

Dudla Andrea

Dudla Andrea

A 40 éves nő ellen tizenegy körözés van érvényben, többrendbeli csalásért és csődbűntettért keresik. Bár jogerős büntetése van, nem vonult be a börtönbe, így már nyolc éve szökésben van.

Anti Viktor

Anti Viktor

A férfi bízott meg másik kettőt, hogy fenyegető üzenetekkel teleírt koszorúval ijesszenek rá egy határrendészre, hogy a dohányárut gond nélkül tudják átcsempészni a határon. Két férfit már elkaptak, de az ukrán-magyar állampolgárságú megbízó még nem került kézre.

Fetter András

Fetter András

Összesen 14 körözés van érvényben ellene csalás és hamis vád miatt. Emellett egy láthatásról nem vitte vissza a kisfiát édesanyjának, egyévnyi itthoni bujkálás után pedig Dominikára szöktette a kiskorút.

Jao Kao-peng

Jao Kao-peng

A kínai szakács 2015-ben brutálisan meggyilkolta a Nancy néven ismert prostituáltat, majd másnap visszamenekült Kínába. Ezalatt 18 év börtönbüntetésre ítélték.

Plank Zoltán

Plank Zoltán

A rendőrség egymillió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek, aki segít az előkerítésében. Rablások és súlyos testi sértés miatt keresik a különösen veszélyes férfit, akinél valószínűleg fegyver van.

Török Zsolt

Török Zsolt

Kétszázezer forinttal gazdagodhat, ha tudja, hol bujkál az évek óta szökésben lévő férfi. Közokirat-hamisítás, költségvetési csalás és csalás miatt áll körözés alatt. Mivel külföldön bujkálhat, nemzetközi körözést is kiadtak ellene.

Ujhelyi Ildikó

Ujhelyi Ildikó

Európai elfogatóparancsot adtak ki ellene csalás, rongálás és sikkasztás vádjával. Kiszabott börtönbüntetését nem kezdte meg.

Cseh Marcell

Cseh Marcell

A 28 éves fiatal rablás és csalás miatt menekül a hatóságok elől. Lehet, fegyver van nála, jobb óvatosnak lenni vele. Ő az a férfi, aki 2017-ben kirabolt egy budai ékszerboltot, majd akciófilmbe illően lépett le a zsákmánnyal egy orosz lánnyal karöltve. A férfit menekülés közben pizzafutárok próbálták feltartóztatni, de nekik sem sikerült megfogni, a rendőrség pedig azóta keresi.

Zelend András

Zelend András

A 65 éves férfi miatt csalás vádjával lépett érvénybe európai elfogatóparancs, de már öt éve sikeresen bujkál a hatóságok elől. Börtönbüntetését ő sem kezdte meg.

Forrás: Blikk.hu


Szántó István


Related article

KISVÁROSI HŐSÖK HOL VAGYTOK?

2022. 07. 19., k – 10:53 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kisvárosi hősöket keresünk! Olyan hírnököket, akik bemutatják a kisvárosukat*, uralkodnak a drogfüggőség felett, és...

0 Comment

HÁZIŐRIZETBEN A GÁZOLÓ

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon bűnügyi őrizetbe vett hernádbűdi férfival szemben a hatóság előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására. A bíróság a férfi házi őrizetét...

0 Comment

KI ISMERI FEL?

     2023. 09. 29., p – 10:58 Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság A miskolci nyomozók a lakosság segítségét kérik egy bolti tolvaj azonosításához. A Miskolci...

0 Comment

FELISMERI? TELEFONT LOPOTT EGY MISKOLCI BUSZON

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy helyi buszjáraton történt lopás elkövetőjének azonosításához. A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/5751/2017. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének...

0 Comment

KERESSÜK, ISMERIK?

     2022. 05. 12., cs – 13:36 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság A miskolci rendőrök ismeretlen tettes azonosításához kérik az állampolgárok segítségét. A Miskolci Rendőrkapitányság...

0 Comment

NÉGYEN EGY MOTORON

Az ózdi rendőrök Domaházán vonták intézkedés alá azt a sofőrt és három utasát, akik egy motorkerékpáron utaztak. Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei 2017. október...

0 Comment