JÁRÁSI KÖZBIZTONSÁGI EGYEZTETŐ FÓRUM MISKOLCON

2021. 11. 10., sze – 17:03 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A Miskolci Rendőrkapitányság épületében megtartott tanácskozáson a járás polgármesterei, az önkormányzatok, intézmények képviselői, valamint a rendőrség és a társszervek delegáltjai vettek részt.

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot 2021. november 10-én 13 órától tartották meg a Miskolci Rendőrkapitányságon, amelyre meghívást kaptak a járás polgármesterei, a rendőrség társszervei, az oktatási intézmények fenntartói és vezetői, a Miskolci Önkormányzati Rendészet vezetője, valamint az egyházak képviselői is.

Az értekezlet célja a közbiztonság és a közrend fenntartása szempontjából lényeges körülmények és problémák feltárása, továbbá a társszervekkel való tevékenységek összehangolása volt.

A fórumot a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság képviseletében Dr. Kiss Attila r. vezérőrnagy rendőrfőkapitány nyitotta meg. Ezután Miskolczi István r. alezredes a Miskolci Rendőrkapitányság vezetője előadásában részletezte a 2020. és a 2021. évi eredményeket, és a jövőbeni terveket is ismertette.

 

A napirendi pontokat követően a résztvevők feltehették kérdéseiket, és hozzászólhattak az elhangzottakhoz, valamint észrevételeket fogalmaztak meg a közbiztonsággal kapcsolatos együttműködés kapcsán.

A fórum pozitív eredménnyel zárult, a meghívottak biztosították a rendőrséget a további közös, és eredményes munkavégzésről.