FELSŐZSOLCA TÁMOGATJA A FŐKAPITÁNYSÁGOT

Dr. Kiss Attila r. vezérőrnagy, megyei rendőrfőkapitány úr ünnepélyes keretek között vette át Felsőzsolca polgármesterétől, Szarka Tamástól az ötszázezer forint adományozásáról szóló okiratot.Felsőzsolca város közrend, valamint közlekedésbiztonsága az elmúlt években folyamatosan javul. A pozitív változást a közvélemény is egybehangzóan alátámasztja, a statisztikák mutatóinak javulásával párhuzamosan.

A helyi önkormányzat és a Felsőzsolcai Rendőrőrs között példaértékű az együttműködés, amely szintén hozzájárult az itt élő lakosság szubjektív biztonságérzetének növeléséhez.  Felsőzsolca Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a rendőrség áldozatos munkájának elismeréséül ötszázezer forintos támogatás odaítéléséről döntött a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság részére.

Az adománylevelet 2021. november 15-én adta át Szarka Tamás polgármester úr dr. Kiss Attila r. vezérőrnagy megyei rendőrfőkapitány részére. Az ünnepséget megtisztelte jelenlétével Csöbör Katalin országgyűlési képviselő asszony is.

Ezt követően polgármester úr bemutatta főkapitány úr részére a Felsőzsolcai Önkormányzati Rendészet térfigyelő kameraközpontját is. A közelmúltban történt fejlesztéseknek köszönhetően a térfigyelő kamerák szintén nagy segítséget jelentenek az itt élők vagyonbiztonságának megóvásában és a jogsértések sikeres felderítésében.