Új varrógépek segítik a MiProdukt dolgozóinak munkáját

 

 

A jó munkahelyi légkörnek és a hatékony termelési tevékenységnek fontos eleme, hogy milyen környezetben zajlik a munka. Ezt felismerve a MiProdukt Kft. folyamatosan fejleszti az egyes divíziók munkaeszközeit és a termelési környezetet – mondta Boros Attila a cég igazgatója. Legutóbb a varrodába érkeztek új varrógépek, miután a világítás a tavalyi évben már megújult, valamint még idén új székek is beszerzésre kerülnek, eleget téve a kor igényeinek. Ezáltal nem csak a megváltozott munkaképességű dolgozók számára lesznek még kedvezőbbek a munkafeltételek, hanem a megrendelések kiszolgálása is hatékonyabbá válhat.

 

Kuru Tiborné Rita varrónő elmondta, hogy számára a mozgásszervi problémái miatt nagyon fontos a kényelmes munkakörnyezet és a könnyen használható eszközök megléte, ezért örül a fejlesztéseknek.

 

A többségében megváltozott munkaképességű személyeket foglalkoztató cég eltökélt abban, hogy munkatársai korszerű környezetben tudják a megrendelők igényeit kiszolgálni. A cég vezetője szerint, a jövő évnek is több korszerűsítési elképzeléssel vágnak neki, ezáltal bíznak abban, hogy nem csak a meglévő munkavállalók érzik majd a pozitív változást, hanem új munkatársak is szívesen csatlakoznak a kollektívához.