2022 nyarán indulhatnak utasok először MISKOLCRÓL SZOMBATI TURNUSVÁLTÁSSAL Görögországba, Paralia tengerparti nyaralóhelyére – szuper ajánlat a NAVITY TRAVEL-től

 Legyünk örök optimisták.  Higgyük el, 2021 után 2022 lesz, s csodálatos nyár vár ránk. S mint ahogyan korábban is tettük, kezdjük el megtervezni a vakációt. Mint ismeretes sokan vagyunk a komfortos buszos utazás hívei. Ám hiába nézzük a kínálatot ritkaságszámba mennek a társas buszos nyaralások. S,  ha akadnak is ilyenek nem oda szólnak ahová menni szeretnénk. Lengyel Edit a miskolci NAVITY TRAVEL munkatársát kérdeztük, hogy a görög tengerpartra  utazóknak mi az a  kedvező változás ami újdonságnak számít a korábbi évekhez képest.

– Nos,  az újdonság: eddig csak hétfői indulással lehetett eljutni Paralia-ra Miskolcról. A hétvégi turnusváltással egy nappal kevesebb szabadsággal is elérhető egy 10 napos nyaralás.

– Van előfoglalási kedvezmény?

Az utazások 2022. január 31-ig  előleg nélkül  foglalhatóak! Csomagajánlataink 2022. február 28-ig 15 százalékos előfoglalási kedvezménnyel foglalhatóak! A foglalásokra a 40 százalék  előleget 2022. február 28-ig kell megfizetni.  A hátralék befizetése indulás előtt 30 nappal esedékes.

 – Mikor indul az első turnus?

  • Az utazások már május végétől elérhetőek.

Időpontok: 2022. május 21 – szeptember 24 között hetente szombatonként 8 nap/7 éjszakás turnusban

A turnus teljes időtartama utazással együtt 10 nap/7 éjszaka, péntektől vasárnapig tart.

 

– Miskolcon kívül még hol lehet az autóbuszra felszállni?

  • Felszállási lehetőségek: Miskolc-Budapest-Kecskemét-Kiskunfélegyháza-Szeged útvonalon

 – Milyen szállással lehet a nyaralást igénybe venni?

  • A szállásokat saját, tengerhez közeli, légkondicionált, teljesen felszerelt apartmanjainkban kínáljuk 2-3 személyes stúdió szobákban.

Elhelyezés: a Villa Mare Del Sol és a Villa Europe 2-3 ágyas stúdió szobáiban.

 

 

Villa Mare Del Sol

 

Fekvése: a  központtól 700 méterre ,  a strandtól  200 méterre

Elhelyezés: 2-3 személyes egy légterű stúdiókban

Felszereltsége: ingyen WIFI, minikonyha, Tv, saját fürdőszoba, törölköző, terasz vagy erkély, szúnyogháló, páraelszívó, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, redőny vagy zsalugáter, légkondicionáló (felár ellenében)

Kapacitás: 18 db 2-3 ágyas stúdió

Villa Europe

 

Fekvése: központ 700 m, strand 200 m

Elhelyezés: 2-3 fős egy légterű stúdiókban

Felszereltsége: minikonyha, Tv, saját fürdőszoba, törölköző, terasz vagy erkély, páraelszívó, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, redőny, légkondicionáló (felár ellenében)

Kapacitás: 4 db 2-3 ágyas stúdió

 

– Igényelhető-e ellátás?

  •  Az apartmanok önellátással foglalhatóak, felszerelt konyhájuk biztosít főzési lehetőséget. Azok számára, akik igényelnek ellátást,  az apartmanok csak reggelis ellátással, vagy csak vacsorával, illetve félpanziós ellátással is foglalhatóak.

 –Lesz-e magyar nyelvű asszisztencia a helyszínen?

-Igen, kolléganőnk az egész szezonban segítséget nyújt magyar nyelven a helyszínen.

 – Milyen kirándulási lehetőségek lesznek a környéken?

 

  • A helyszínen kínálunk kettő hajókirándulást Skopelos és Skiathos szigetére, kirándulást a Meteorákhoz, hamisítatlan görög estet, illetve a kalandok szerelmeseinek kétféle szafari programot.
  • – Milyen árakon lesz elérhető ez a vonzó görög nyaralás?

 

Az utazás luxusbusszal apartmanban 7 éjszakára fejenként már 34.700.-Ft/fő összegtől foglalható. Így biztosan állíthatom, hogy az árak megfizethetőek, mindenki számára elérhetőek.

 

– Részletesebb információt hol találnak az érdeklődők?

 

Minden fontos információ megtalálható weboldalunkon a www.navity.hu oldalon, vagy érdeklődni lehet irodánkban telefonon a 46/528-588 és a 30/1111-254 számokon illetve személyesen Miskolcon a Városház tér 22. szám alatt.

 

 

Kérdéseikkel a lenti címen elérhető az irodánk.

 

 

Lengyel Edit

Navity Travel

Phone +36 46 528 588

Mobile +36 30 1111 254

Web www.navity.hu

Email lengyel.edit@navity.hu

Cím: 3530 Miskolc, Városház tér 22.