LEZÁRT ÜGYEK: GITTA KIFOSZTOTTA PARTNERÉT

2022. 01. 05., sze – 12:39

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy kifosztott egy férfit Miskolcon.

A Miskolci Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 40 éves helyi nővel szemben. A gyanúsított 2021. augusztus 31-én a késő esti órákban az egyik miskolci italkimérésben megismerkedett egy férfival. A Gittaként bemutatkozó nő alkalmi ismerősének többek között elmondta, hogy nincs hol aludnia. A férfi erre felajánlotta, hogy nála elszállásolhat. A lakásban tovább folytatott italozást követően a házigazda elaludt. A nő ezt kihasználta és átkutatta a férfi lakását, ahonnan több mint egymillió forintot, és egy mobiltelefont vitt el.

A bejelentést követően a rendőrök 2021. szeptember elsején azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságon kihallgatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt.

A Miskolci Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.