Skip to content

BÜNTETŐFÉKEZÉSE MIATT KERESSÜK A SOFŐRT

BÜNTETŐFÉKEZÉSE MIATT KERESSÜK A SOFŐRT

2022. 02. 02., sze – 09:09

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A tiszaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy közlekedési baleset kapcsán.

Közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást 05050/57/2022. bűnügyi számon a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ismeretlen személlyel szemben.

A rendőrségi eljárás adatai alapján 2022. január 28-án 15 óra 26 perckor az M3-as autópályán, Hejőkürt külterületén egy világos színű Porsche típusú személygépkocsi miután megelőzött egy másik autót, hírtelen befékezett előtte. Az úgynevezett büntetőfékezés miatt a megelőzött autós hírtelen kormánymozdulatra kénszerült, aminek következtében nekiütközött a szalagkorlátnak. Az anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetben nem sérült meg senki.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó száma.

Infobox:

BÜNTETŐFÉKEZÉS – PREVENCIÓS FILM

>>> videó <<< a büntetőfékezés veszélyeire hívja fel a figyelmet.

…hogy mindenki hazaérjen!

 


Szántó István


Related article

A három napos közúti kontroll eredményei

Közlekedésrendészeti akció során a rendőrség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is elsősorban a tehergépjárműveket, autóbuszokat, illetve azok vezetőit ellenőrizte. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (TISPOL) Műveleti...

0 Comment

Ezt már olvasta?