Dr. Kiss Attila r. vezérőrnagy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőrfőkapitány megbízásából Szerencsi Árpád r. alezredes mb. rendőrfőkapitány-helyettes 2022. május 28-án számolt be a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei közgyűlés előtt a megye 2021. évi közbiztonsági, bűnügyi helyzetének alakulásáról.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Közgyűlése megköszönte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkáját, majd a beszámolót egyhangúlag elfogadta.

A tájékoztatót megelőzően a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Közgyűlése „Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Közbiztonságáért” díjat adományozott:

Jakab Sándor r. alezredesnek a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztály vezetőjének, a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság állományába tartozó Hornyák Attila r. alezredesnek, és az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársának Falucskai Tamás r. törzszászlósnak.

csoport 

A díjakat ünnepélyes keretek között Bánné dr. Gál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke és Szerencsi Árpád r. alezredes adta át.