Elismert megyei köztisztviselők

Július 1-jén lesz a köztisztviselők napja. Ebből az alkalomból elismeréseket adott át Bánné dr. Gál Boglárka, a megyei közgyűlés elnöke és dr. Lupkovics Beáta megyei jegyző a Megyeházán a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat elismerésre érdemes köztisztviselőinek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Elnökének Köztisztviselői Díját kapta: Battáné dr. Tóth Zita, a Szikszói Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője, dr. Csapó Csaba, a Sárospataki Polgármesteri Hivatal anyakönyvvezetője, vezető főtanácsosa, Juhászné Lengyel Krisztina, a Taktaharkányi Polgármesteri Hivatal főtanácsosa, anyakönyvvezetője, népesség-nyilvántartási ügyintézője, Kajati Jolán, a Kenézlői Közös Önkormányzati Hivatal igazgatási főmunkatársa, Király Gáborné, a Sajóbábonyi Polgármesteri Hivatal jegyzője, Kovács Andrásné, Putnok Város Önkormányzatának pénzügyi ügyintézője, Kovács Dóra, a Bogácsi Polgármesteri Hivatal szociális és gyámügyi vezető főtanácsosa, Molnár Zoltánné, a Bükkábrányi Közös Önkormányzati Hivatal pénzügyi főelőadója és dr. Terdik Sándor, a Sátoraljaújhely Polgármesteri Hivatal jegyzője.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzati Hivatal Jegyzőjének Dicsérő Oklevelét Surmann Antal, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzati Hivatal Területfejlesztési, Tervezési és Stratégiai Osztályának osztályvezetője vehette át.