AZ ENCSI RENDŐRÖK MISKOLCON FOGTÁK EL A SZIKSZÓI BETÖRŐT
police

Az encsi nyomozók Miskolcon fogták el azt a férfit, akit egy szikszói boltbetörés miatt kerestek. A férfivel szemben továbbá még öt körözés volt vele szemben kiadva, és még egy baktekéken elkövetett betöréssel is meggyanúsította őt a hatóság.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 21 éves baktakéki férfival szemben. A gyanúsított 2023. április 21-én, a hajnali órákban Miskolcon, a Lyukóvölgyben fogták el az Encsi Rendőrkapitányság munkatársai. A férfi ugyanis még 2023. április 14-én Szikszón, betört egy üzletbe, ahonnan ruhákat és készpénzt lopott el, mintegy 50 000 forint értékben.

A baktekéki férfit miután előállították a rendőrségre gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. Az elszámoltatás eredményeként a tolvajt még egy Baktakéken elkövetett betörés kapcsán is beismerő vallomást tett, továbbá vele szemben öt körözés volt vele szemben érvényben.

Az Encsi Rendőrkapitányság az őrizetbe vett férfival szemben előterjesztést tett a letartóztatására is, amit ügyészi indítványra a bíróság elrendelt.