SOS – hamis tanúk figyelem , semmi kockázat, hazudni rágalmazni törvényes kötelezettség – mi lesz ha kötelezővé is teszik
Bizonyítási

Figyelem ez a nap sem az enyém volt. Hiába készültem rá egy hónapja. Ma a bíróságon, a törvényszéken kimondták a varázsszót –a rágalmazás, a hamis tanúzás törvényes kötelezettség. Nyilvános tárgyaláson hangzott el! Csak, hogy ezt is megértük. Akit érdekelnek az előzmények, tessék meghallgatni. Nem nagy élmény, viszont sokat segítenek, ha minél szélesebb nyilvánosság elé tárják a tragédiámat.  Hát, ha akad egy érdemi döntésben járatos jogász, rendőr, ügyész vagy bíró, aki képes megtalálni, miként érhetem el a jogorvoslatot ebben a maffiaszerű összeesküvésbe szerveződött társasággal szembe.

Nem politikai ügy, egyszerű hivatali hatalommal való visszaélés – ismétlem, pártok kíméljenek, nyomorúságomból senki ne profitáljon. egyébként minden segítséget elfogadok. Bejelentkezésemet idáig minden potentát visszautasította, mihelyst megtudta ki volt az, aki utasítást adott a rám támadó rendészek bevédésére.