Szerencsére bedrótoztak – a hatósági videós csak azt vette ami beleillett a rendőrnő elképzelésébe – hogyan  kell felbujtott hamis tanúkkal operálni
Bizonyítás a posta előtt

Izgalmasnak ígérkező találkozóra készülök . Kivártam a soromat, senki ne irigykedjen hat év hányattatás után majd csak meghallgatják a sérelmeimet.

( Itt van egy tökéletes hanganyag, amelyet a hatóság figyelmen kívül hagyott idáig – kérem aki veszi a fáradtságot  és meghallgatja és észre veszi a hazugságokat  jelezze – előre is köszönöm. 202192391)

Figyelem a hanganyag végén maga a rendőrnő taglalja a rabosított képen látható kabátomat, tehát jól látta ismerte, ezek után miét nem próbálta a fejében összevetni Soltész Edina hazug állításával a klasszikus Colombo ballonnal. Gondolta, ha már a lefogott kezeim nélkül is pisztolyt ránthatok, akár egy olyan sebtében történő ruhaváltásra is képes vagyok.

Különben három napig bóklászik tanúk után majd miután mind mellettem szólnak, felhívja a rendészet vezetőit, küldjenek neki olyanokat, akik majd megrágalmaznak. Sikerült is a botolás. Ezen az ügyészség, a rendőrség és a bíróság   – ki tudja miért – csak úgy átsiklott.

Hosszú a lista , még 2017 novemberében rontott rám két miskolci rendész majd hamis felbujtott tanúkkal megrágalmaztak. Nyilván aki kitervelte ezt az ördögi ötletet minden részletre figyelt, s gondoskodott, hogy az igazságszolgáltatás berkein belül senkinek ne jusson eszébe valamilyen lelkiismereti, erkölcsi aggály. A hamis tanúskodás, a zsarolás, a felbujtás a hivatali hatalommal való visszaélés , a mentőkörülmények elhallgatása és még ki tudja milyen idevágó nyalánkságot simán átpréseltek a hatósági berkekben. Mind erről Budapesten dokumentumokkal prezentálva egy öt órás, egész napos videofelvétel készült. Kimerítő volt a szereplés, de kellemes volt ennyi idő után, hogy végre meghallgattak. Mint a lelkibúvárok meg sem kérdezték, akarok e róla beszélni. Most végre Miskolcon is lehetőségem adódhat kipanaszkodni magamat egy érdemben is intézkedhető személynek.

Nos, történt az utóbbi időben néhány figyelemre méltó felfedezés. Amikor még a rendőrségi szakban nyomoztak kétszer is elrendelték a helyszíni bizonyítási kísérletet. Arra voltak kíváncsiak, hogy a postás láthatta e az ablakból mi is volt a kezemben és hallhatta e a beszélgetésünket az egyenruhásokkal. Kiderült, hogy nem látott semmit, a törvényszéken alaposan felsült a hazugságával, kizárták. Persze nem is hallhatott semmit, hiszen a kísérletnél is telefonon át kommunikáltunk, s ezt is elnyomta a forgalmi zaj. Amikor ezt a filmet készítették kérdeztem a nyomozótól, hogy jelen lehetnek e a barátaim és rögzíthetik e.  Nem, hogy is gondolok ilyet.  Így aztán nagyon okosan engem technikáztak be. Így derült ki, a rendőrségi felvételt is megcsonkíthatták hiszen a mi felvételünk tartalmasabb. Szabó Krisztián  – annak ellenére, hogy jó magam megmentettem az eredeti felvételt, amely a mélygarázs külső kameráján át lett rögzítve – nem tudta eldönteni, nyitva vagy zárva volt e a Suzuki ajtaja.  Így aztán mondta, jól hallhatóan, be akartam szállni a kocsiba – a csukott ajtónál – közbe lefogta a felkarjaimat, hogy visszatartson.

Akkor én , ki tudja melyik végtagommal elővettem a fegyvert és rátartottam.  Bezzeg ő mit sem törődve a rá váró kockázattal életét veszélyeztetve rontott rám és a földre vitt. Igen, ezt a jelenetet jó lett volna újra játszani. Ám itt most meghallgathatják Szabó Krisztián meséjét, ami sajnos a rendőrségi átiratból kimaradt. Talán nem is véletlenül.

Tehát az állókép és az általam felvette hanganyag tökéletes bizonyíték arra, hogy a rendőrségen csak nézték meg az egyes számú tanú leírását a kabátomról. Képesek voltak figyelmen kívül hagyni a hazudozó nő világos klasszikus Colombo ballonban látott, miközben barna dzsekiben voltam. Végül az élettársa az ítélet után a rendőrségen lebuktatta, de ez máig sem zavarta meg a nyomozókat. Kérem figyelmesen meghallgatni ezt a felvételt – kitetszik a rendőrnő mindenáron determinálja a tanúk hazugságát.Mondja a felkarjaimat lefogta - mondja a hős a rendészet büszkesége - aki elmondja bezárt ajtón át akartam beszállni és közben még ki tudja mivel fegyvert rántottam. Amikor a rendész nem tudja mit kell mondani Búzásné faragó Edit kisegíti mit is kellene mondani.

A két támadómat a rendőrnő instruálja, hogy ő miként képzelte el – ahelyett, hogy elővettem volna az általam megmentett felvételt. Azon látható a kocsi ajtaja  , nyitva vagy zárva volt e
Az évszázad bűnügye – a videóst folyamatosan figyelmeztették – mit kit szabad felvenni. Még jó, hogy rajtam mindent rögzített a magnó.

Tóth Tamás a sértett és a tanú a bíróságon ráförmedt a bíróra – miután kijelentette, nem hallotta a fenyegetésemet, harsányan kirobbant, mondják meg mit akarnak hallani és azt mondom…