Magasmentés –  Filmbemutató és közönségtalálkozó

 

  1. november 6. 18:30

Miskolc Művészetek Háza Béke Art Moziterem

 

 

  1. november 6-án 18:30-tól a Magasmentés című film lesz látható Miskolcon, a Művészetek Háza Béke Art Mozitermében.

A Magasmentés című film egy akciókkal teli hőstörténet, egy apa és fia története, valamint látlelet egy reményt vesztett városról.

A vetítés után közönségtalálkozóra kerül sor, amelyen jelen lesz a film rendezője, Fésős András, producere, Hutlassa Barnabás, valamint a film szereplői közül Börcsök Olivér, Keszég László, Takáts Andrea és Schruff Milán.Veres Pál polgármester

 

 

Magasmentés

Művészetek Háza Béke Art Moziterem – 2023. november 6. 18:30

magyar film, 109 perc, 2023 (16 éven aluliak számára nem ajánlott)

Az alkotás főhőse, egy magasmentő specialista tűzoltó, Félix Sándor (Bogdan Dumitrache). A férfi olyan emberek védangyalává válik, akik el akarják dobni maguktól az életet. Félix mindenkit meg akar menteni, az embereket hidakról, magas épületekről hozza le.

Félix évekkel korábban egy balesetben elvesztette a feleségét, fiával (Börcsök Olivér) is reménytelenül megromlott a kapcsolata, noha a fiú közelebb van az apjához, mint azt Félix sejtené. Miközben Félix igyekszik újra kapcsolatot találni a fiával, és segíteni az embereken, drámai eseményeket indít el, és rá kell döbbennie arra, hogy semmi sem az, aminek látszik.

 

 

Az előadásra jegyek foglalhatók a www.cinemis.hu honlapon vagy elővételben vásárolhatók a mozi jegypénztárában, nyitvatartási időben (minden nap 15:30-20:30 között a Rákóczi utca 5. szám alatt).

 

CINE-MIS Nonprofit Kft.