Minden kazincbarcikai nyugdíjas polgár kapjon harminc ezer forintot karácsony alkalmával!

 

 

Kazincbarcika, 2023.11.18. (Városvédők) – Felszólítjuk Szitka Péter polgármestert és a kazincbarcikai baloldali többségű önkormányzatot, az önkormányzati intézmények vezetőit, a városi cégek menedzsmentjeit, hogy decemberben, karácsony előtt, minden dolgozónak, jutalomként, legalább egyhavi bért fizessenek ki!

Felszólítjuk Szitka Péter polgármestert, és a baloldali többségű önkormányzatot, hogy Kazincbarcika történetében először, a környező településekhez hasonlóan, minden öregségi nyugdíjellátásban részesülő polgár, karácsony alkalmával, személyenként 30.000 forintban részesüljön.

Kazincbarcikán az elmúlt 9 évben extra méretű helyi adó -2022-ben 8 milliárd forint – folyt be a város kasszájába. A befolyt sok tízmilliárd forintból a városvezetés, karácsony alkalmából, még soha nem adott egyetlen forintot sem a városban élő idős nyugdíjasoknak.

Az összehasonlíthatatlanul rosszabb anyagi helyzetben lévő környező települések önkormányzatai, minden karácsony előtt jutalommal lepik meg dolgozóikat, idős polgáraikat, ami a kazincbarcikai önkormányzatra egyáltalán nem jellemző.

Emlékeztetjük Dobrev Klára árnyékkormányának önkormányzati főtanácsadóját Szitka Péter polgármestert, és a baloldali többségű képviselőtestületet, hogy a kazincbarcikaiak pénze a kazincbarcikai embereket illeti meg.

Felszólítjuk a baloldali városvezetést, hogy egyes vezetőknek kifizetett milliós jutalmak, és a kiváltságos cégeknek látszatberuházásokkal juttatott extraprofit egy részét, a városvezetés által használt luxusautók bérleti díjait, inkább a Kazincbarcikáért dolgozóknak, és a város idős polgárainak fizessék ki!

A városi intézményeknél, és a -cégeknél dolgozóknak köszönhető, hogy az országos szinten kimagasló helyi adóbevétellel gazdálkodó, a polgárokra egyáltalán nem szívesen költő városvezetés „színes város demagógiájának” csapdájában lévő Kazincbarcika él és működik! Miközben színes jelszavakkal folyik a várost illető közvagyon kisajátítása!

 

 

Városvédők