Jordán Tamás, Mérő László Miskolcon- élő zene egy pohár borral

Miskolcra jön áprilisban két izgalmas és változatos élményekkel kecsegtető előadói egyéniség: Jordán Tamás és Mérő László professzor.

Jordán Tamás-a Nemzet Színésze, a Hallhatatlanok Társulatának örökös tagja, rendező-évtizedek óta azok közé tartozik, akik a „széllel szembe” mennek, megújítva a színpadi jelenlétet. Most ismét kitalált valamit: a népszerűvé vált stand up műfaját vegyíti a versmondással, poénokat a poémákkal elragadó, könnyed, szellemes, közvetlen igazi Jordán stílusban. A művész a „példaértékű műfaji újításért” megkapta a Vidor fesztivál különdíját. Jordán Tamással Miskolcon a Tudomány és Technika Házában találkozhatunk,2024 április 29.-én 19.00.-tól. Jegyek az interneten: tixa.hu,  technikahaza.hu, és korlátozott számban előadás előtt a helyszínen.

 

Mérő László, a pszichológia professzora,publicista,író matematikus,számtalan sikerkönyv szerzője, pedig a  tavaly   újra indult,városnépszerűsítő, lokálpatrióta  sorozat,a „Vendégségben Miskolcon” vendégeként lép színpadra , április 20.-án  szombaton ,19.00 tól, a miskolci Tudomány és Technika Házában .

/ Jegyek a technikahaza.hu  vagy a tixa.hu oldalon vásárolhatóak meg elővételben ,illetve korlátozott mennyiségben az előadás előtt  a helyszínen./

Mérő László soha nem azt mondja, amire előzetesen gondolunk, ami a szokványos. Egy extravagáns tudós, aki szeret szórakoztatni, és  a médiasztárokat megszégyenítő profizmussal varázsolja el hallgatóságát. Most Miskolcról, önmagáról és arról fog beszélgetni, hogy vajon tényleg elbutulunk-e.

Az önkormányzat és a Miskolci Nemzeti Színház partnerségével színházi közösséget, társasági élményt is szeretne nyújtani a TTH: ezért élő zene és egy pohár bor vár minden nézőt előadás előtt-ezért érdemes korán érkezni…