Hét éve várja a koronatanú az idézését – mára mindenki leleplezte magát -rákérdezett a fészbuk
Bizonyítás a posta előtt

Csuda jó ez a közösségi portál – mikor arról faggat mi jár a fejembe.Nos, elárulom, sosem leszek képes megérteni, hogy egy jogállamban miért védelmeznek köztörvényes bünöző miskolci rendészeket. Olyanokat,  amelyek szöges gumibottal vertek hajléktalanokat majd az ezekről készített fotóikkal buktak le. Ezek a fazonok ugyanis engem is bántalmaztak, sőt egy neves főügyészt is inzultáltak, de egy fontos ember védelmébe vette az egyenruhásokat. Azzal a szlogennel, írásba foglalta a bírósági végzésben – hogy a rendészeknek is lehetnek rossz napjai…

Igazából mára lebuktak a rágalmazóim,  a felbujtott hamis tanúk, sőt még a vak szemtanú is,  ám egy magát rendőrnek tartó személy bojkotálja a nyomozást.

Felbujtott hamis tanú – a párja feldobta a rendőrségen. Alig várom, hogy feljelentsen…

Azzal a magyarázattal, hogy neki egy jogerős bírósági ítéletben elhangzott vallomást nincsen joga kétségbe vonni.  Mit sem törödve azzal, hogy ezt a vallomástevőt éppen az orbitális hazugsága okán kizárta a törvényszék a tárgyalásról.

Ez a mosolygós ember is hazudott a bíróságon – kizárták a vallomását – a rendőrségi szembesítéséről készült videó egy része eltünt a miskolci kapitányságon. máig nincsen rá elfogadható magyarázat.

A másikat pedig éppen a párja dobta fel a rendőrségen sajnos az ítélet megszületése után.  Így aztán a vármegyén továbbra is bojkotálják a nyomozást és a szembesítést. Kedves fészbuk – ha már rákérdeztél – folytatom: van egy tanúm egy volt rendőr, amelyet a szakzsargonban akár koronatanúnak is nevezhetünk. Ő az aki a megveretésemkor jelentkezett, elmondta, hogy a néhai polgármester magát a kapitányságvezetőt utasította a támadóim bevédésére.

Ez annyira igaz, hogy a támadóim egyike még levélben is megerősítette, egy ebédmeghívással honorálták a hőstettét. Lassan hét év telt el a történtek óta, azóta kérem a koronatanú beidézését, meghallgatását. Nem nehéz megtalálni, hiszen a maga készítette kézzel irott névjegyét is átadta. Vajon miért nem idézik be és nem kérdezik meg Tőle,  igazat mondott e vagy csak fantáziált.

Mitől tartanak. Nos, legközelebb valamennyi most említett személyt nevesítek. Ha csak addig nem zajlik le a szembesítés. Ilyenkor barátaim,  jóakaróim arra intenek, hagyjam már abba ezt az igazságkeresést nincsen értelme egy ilyen szakállas történeten rágódni.

Válaszom, senki vérét nem kívánom, de mivel engem alaptalanul ítéltek el hetven esztendősen – a képeken látható rágalmazók miatt,  megpróbálom a becsületemet visszanyerni míg élek.