Már csak két nap, és elkészül hazánk első közösségi e-könyve!

Az olvasók iránymutatásával formálódó online regény története először az Olvasás Éjszakája eseményen lesz hallható a szerzők, Ungvári Tamás és Kelecsényi László előadásában. A regény utolsó fejezetéről, a történet kimeneteléről ma még lehet szavazni.

A Telekom és az Origo Kultúra rovatának együttműködésével megvalósult közösségi e-könyvírás elérte eredeti célját, az olvasásra ösztönzést – mindezt játékos, a kor követelményeit figyelembe vevő módon. Az érdeklődésre jellemző, hogy az elmúlt napokban több mint tízezer olvasó kívánta az Ungvári Tamás és Kelecsényi László szerzőpáros „tollát”, interaktív úton, online szavazással befolyásolni. De persze még mindig nem késő az e-könyvírók táborához csatlakozni: a történet végkimenetelével kapcsolatban ma még bárki leadhatja voksát. A kész művet az Olvasás Éjszakája programsorozat részeként a szerzők olvassák fel a budapesti Akvárium Klubban szombat (október 18.) 20.00 órakor.
Az Akvárium Klubban aznap 18.30 órakor kezdődik a Scolar Kiadó programja, a Scolar félhetes, amely keretében Karafiáth Orsolya, Ungvári Tamás, Kelecsényi László, Bruck András, Bánó András, Sági György, Méhes Károly, Gerlóczy Márton és Puzsér Róbert beszélgetnek egymással és az olvasókkal, valamint kedvezményes könyvvásárral, dedikálással várják az érdeklődőket.
A közös e-regény később díjmentesen letölthető lesz a Telekom txtr e-könyv áruházából!
A történet menetét befolyásoló szavazatokat leadók pedig 15%-os kedvezményre jogosító Telekom txtr e-könyv vásárlási utalványt kapnak, ezen kívül a Telekom 5 darab txtr Beagle e-könyvolvasót is kisorsol közöttük!
További részletek a http://www.origo.hu/kultura/olvasasejszakaja/index.html oldalon találhatók.