Nincs igazi tél HELL IceCool nélkül!

Az indiánnyár után lassan újra jönnek a hideg téli napok, és velük együtt ismét visszatér a limitált kiadású HELL IceCool energiaitalok is. A közkedvelt kiwi íz mellett egy teljesen új, finom áfonya-lime változattal lepi meg a piacvezető energiaital-gyártó a fogyasztókat. A HELL IceCool Kiwi és Blueberry megújult, dinamikus és figyelemfelkeltő csomagolásban hamarosan megtalálható a boltok polcain.
Az elmúlt évek nagy sikerére való tekintettel visszatért a jeges őrület. A limitál kiadású HELL IceCool Kiwi már bizonyított és a fogyasztók egyik kedvenc italává vált, így nem volt kérdés, hogy idén is egy biztos pont lehet a fogyasztóknak az energiafeltöltéshez a téli időszakban. A már megszokott, folyamatos innováció eredményeképp – a tavalyi évhez hasonlóan – idén is két különböző, új gyümölcsös ízvilággal készül a HELL. A közelgő téli időszakban is az energiaitalok világában egyedülálló ízkombinációval, ezúttal áfonya-lime ízesítéssel kényezteti rajongóit a legnépszerűbb energiaital márka. A HELL IceCool Blueberry nem csak ízében nyújt új élményt, a limitált kiadású szezonális HELL energiaitalok megújult, dinamikus dizájnnal és vibráló élénk színekkel hívják fel magukra a figyelmet. Az új külső azonnal a tekintetek vonzásába kerül, ráadásul finom, gyümölcsös ízekkel párosul, melyre így a téli hónapokban mindenki jobban vágyik. Természetesen a téli Limited Edition IceCool italok minden üzletben fellelhetőek majd.
A téli kiadások továbbra is a HELL prémium minőségét képviselik és a megszokott 32mg/100ml koffeintartalommal rendelkeznek.