Toborzó – A biztos jövő

A Magyar Rendőrség a tiszthelyettesi állomány utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot választanák hivatásuknak. A lehetőség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is adott.
A Magyar Rendőrség számára is fontos az utánpótlás megtalálása és felkutatása. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság toborzási programsorozatát 2014. november 13-án indítja el a Miskolci Rendészeti Szakközépiskolában (3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 78.) megtartandó, toborzással egybekötött nyíltnapon.
A szervezők várnak minden olyan érettségi előtt álló diákot, akik pályaorientációjukban a rendőri hivatás, mint életpályamodell szerepet kaphat. A bemutatókkal egybekötött toborzón az érdeklődő tanulók betekinthetnek a rendőri hivatás sokszínűségébe és választ kaphatnak arra kérdésre is, hogy miért jó rendőrnek lenni.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri az érintett oktatási intézmények vezetőit, pedagógusait, hogy a Miskolci Rendészeti Szakközépiskolába szervezett nyílt napon minél nagyobb létszámban vegyenek részt az érettségi előtt álló diákokkal, hogy valós képet kaphassanak az értékeket őrző és közvetítő rendőri hivatásról.
A döntések előkészítéséhez segítséget nyújtanak a mellékelten letölthető tájékoztatók, pályázati dokumentumok.

A felvételi követelményekhez kapcsolódó, jelentkezéshez szükséges adatlapok letölthetők:
https://www.dropbox.com/s/s9ay7c88bseub8m/Felv%C3%A9teli%20t%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%B3_Mell%C3%A9kletei.ZIP?dl