Megújult dizájnnal kezdi az új évet a HELL!

Rögtön az év elején egy meglepetéssel kedveskedik fogyasztóinak a HELL ENERGY, Magyarország piacvezető energiaital-gyártója. 2015 januárjában minden HELL energiaital csomagolása megújul. Már megtalálhatók a boltok polcain az első darabok, a friss dizájnnal.

Az új megjelenés apropója a remekül sikerült 2014-es HELL Ice Cool csomagolás volt, ami olyan népszerű, hogy úgy döntött a cég, hogy az egész portfolió esetében alkalmazni fogja. A legszembetűnőbb változtatás – az ördögfej motívum nagy méretű használata – mellett további apróbb módosítások is észrevehetők az új dobozokon, többek között megváltozott a feliratok tipográfiája és az íz-ikonok is. A leginkább észlelhető átalakuláson a STRONG termékcsalád termékei mentek át, így itt a legszembetűnőbb a változás. A HELL energiaitalok legfrissebb megújulása egy további lépés a minimál, letisztult összhatás felé, így az amúgy is markáns, figyelemfelkeltő külső még exkluzívabb, még inkább prémium hatást kelt. A HELL energiaitalai idén is a megszokott csúcsminőségben és modern, még egységesebb arculattal frissítik majd a plusz energiára vágyókat.

Ez azonban még csak a kezdet, abban minden HELL rajongó biztos lehet, hogy innovációkban és igazi meglepetésekben 2015-ben sem lesz hiány a HELL háza táján.