Toborzó II. – A biztos jövő
A Magyar Rendőrség a tiszthelyettesi állomány utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot választanák hivatásuknak. A lehetőség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is adott.

A Magyar Rendőrség számára is fontos az utánpótlás megtalálása és felkutatása. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság toborzási programsorozatának részeként 2015. január 15-én 7 óra 30 perctől 13 óráig megtartja második nyílt napját a Miskolci Rendészeti Szakközépiskolában (3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 78.).

 

A szervezők várnak minden olyan érettségi előtt álló diákot, akik pályaorientációjában a rendőri hivatás, mint életpályamodell szerepet kaphat. A bemutatókkal egybekötött toborzón az érdeklődő tanulók betekinthetnek a rendőri hivatás sokszínűségébe és választ kaphatnak arra kérdésre is, hogy miért jó rendőrnek lenni.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri az érintett oktatási intézmények vezetőit, pedagógusait, hogy a Miskolci Rendészeti Szakközépiskolába szervezett nyílt napon minél nagyobb létszámban vegyenek részt az érettségi előtt álló diákokkal, hogy valós képet kaphassanak az értékeket őrző és közvetítő rendőri hivatásról.