Segítséggel könnyebb egymásra találni (vagy: Kényszer-szinglikből boldog párok)
zenit

A miskolci Zenit Társkereső Iroda nevében talán kifejezőbb lenne a „társtaláló” kifejezés használata, hiszen összeszámolni sem könnyű hány embernek sikerült már fennállásuk alatt segíteni az egyik legfontosabb ügyben: megtalálni az igazit, azaz a nagy ő-t.

A cég kitalálója és vezetője Szerényi Lászlóné: „Akkor váltam bizonyossá abban, hogy jól csináljuk és szükség van a Zenitre, amikor egyre több olyan ügyfél keresett fel, akik nem a hirdetésekből tudtak rólunk, hanem azok ajánlottak bennünket, akik itt váltak (kényszer) szingliből boldog, elégedett párokká. Sok ilyen pár felkeres később újra, csak ezért, hogy megosszák velünk örömüket, és mondanom se kell, az a legszebb, amikor hírt, fotót kapunk a kapcsolatok révén született babákról.

Módszerünk titka a személyesség és a diszkréció. Sokan, érthetően ódzkodnak „kiadni” magukat, de az egyéni adatfelvételi beszélgetéseken aztán megnyílnak, mindig jó hangulatban készülnek a bemutatkozó fotók is, melyek közül természetesen a társra vágyók választják ki a nekik legjobban tetszőket. Másoknak nem sikerül elsőre a választás, és újra felkeresnek, mert megtetszett nekik ez az ismerkedési forma. Hogy kik az ügyfeleink? A legkülönbözőbbek, húsztól hetvenig, minden foglalkozási ágból, élethelyzetből. Csak a céljuk közös: megtalálni azt, akivel boldogan élhetnek együtt…”