Öngól vagy becsúszo próbálkozás – ránk vernek a mulasztást – tanulja  meg mindenki , az ISTA az nem akárki

Az ember folyamatosan tanul. A jó pap holtig. Megmondom a frankot, ha tőlem ma reggel megkérdezi valaki, hogy mi az ISTA akkor se mondom meg neki ha három milliót ígér erte.  Ugy hallgatnék mint Zoja a partizán, sose vertek volna ki belőlem.

Ma délutánra viszont megtanultam. Az ISTA maga a törvény, az alkotmany, a kobe vésett húsz parancsolat, vagy meg annál is fontosabb valami. Hatosag allami törvényekkel bebetonozva. S aki nem ismeri, ez a ceg meri fel országosan a ho es a melegvizfogyasztast . S aki nem áll haptakba nekik azt megsujtjak, háromszoros bírsággal. Pallos joguk nincs, de ami késik, nem múlik.

A lényegre térek. Anyosom halála utan mint a jobbak minden köz szolgáltatónál átiratttuk amit ilyenkor szokás. A MIHO ügyfélszolgálatának is bejelentettuk a változást, mondván ezentúl mi fizetjük a számlát, de a mi lakásunkra küldjék. Megadták az elérhetőséget, hogy ha a mero órák leolvasas ara kerülne a sor.

Csesztek szolni. Ki gondolta volna, hogy az ISTA csinálja ezt a hókuszpókuszt. Ki maradtunk, mert a kozos kepviselet, a szólink bt se erőltette meg magát. Igy aztán ma lesújtott az, háromszoros összegű számlát küldtek. A lakásunkra, mert ugye azt ilyenkor mar tudjak, hogy oda a lottohazba mar nem érdemes.

Na most mi lesz? Állítólag amikor az ISTA kiszámolja a költségeket , ezt a kozos kepviselo elosztja lakásonként, ugy, hogy az ilyen hanyag trehanyoknak mint mi lennénk triplán kelljen fizetni. Magyarul, érthetőbben sok más lako helyett majd mi nyögjük vagy nyögnenk ki a szolgáltatók vagy a kozos kepviselo mulasztásat.

Most ujra kellene szorozni, osztani es mindenki számláját at irni. Aminek senki se örülne . Adott helyzetben én se. Viszont azt senki ne varja el, hogy a jövőben mi finanszírozzuk a meleget es a forróvizet az Arany Janos utca lottohazban.