A Telekomnál jövő keddtől kapható az új iPad Pro!

A Telekom november 17-én kezdi meg az új, WiFi és mobilinternetes hálózati kapcsolattal is használható iPad Pro készülék értékesítését. Az új iPad Pro, amelyből a Telekomnál az induláskor a szürke színű 128 GB teljesítményű modell lesz elérhető, online a Telekom honlapján keresztül, valamint kijelölt üzleteiben* lesz megvásárolható.
Az iPad Pro készülékek, amelyekkel az ügyfelek csatlakozhatnak a Telekom országos lefedettségű 4G hálózatára**, többféle kedvező konstrukcióban is elérhetőek lesznek. Az árakról és különféle konstrukciókról jövő keddtől lehet tájékozódni a Telekom honlapján.

Az eddigi iOS készülékeknél nagyobb méretű iPad Pro ragyogó, 305,7 mm hosszú és 5,6 millió pixel felbontású retina kijelzővel érkezik. Az új 64-bit A9X chip révén teljesítménye hatalmas, a legtöbb hordozható PC-vel felveszi a versenyt. Vékony, könnyű és akkumulátora révén egész napos rendelkezésre állást, akár 10 órás használati időt is biztosít – amit a felhasználók már el is várnak egy iPadtől.
A Telekom az Apple Pencil terméket is kínálja az iPad Prohoz, amely sokkal gördülékenyebbé és természetesebbé teszi a rajzok és vázlatok készítését, és hihetetlen pontosságot biztosít olyan alkalmazásoknál, mint például a szépművészeti illusztrációk vagy a részletes 3D tervezés. Az Apple Pencilben található beépített Lightning csatlakozó megkönnyíti és gyorsabbá teszi az eszközökkel történő összepárosítást, illetve a töltést.

* Kijelölt üzletek listája:
– Allee Telekom üzlet
– Debrecen Telekom üzlet
– Győr Telekom üzlet
– Pécs Telekom üzlet
– Szeged Árkád Telekom üzlet
– Westend Telekom üzlet

** Több mint 95%-os lakossági lefedettség.

A 4G adatszolgáltatás igénybe vételéhez az alábbiakra van szükség:
– Telekom által használt sávokat támogató 4G-képes eszköz,
– 4G-képes havi vagy időszaki díjas díjcsomag,
– 4G hálózati lefedettség.