Amikor a hülyeség formát ölt – a Hallu Motion a motoros bütyök eltüntető – már csak ez hiányzik
Tisztelt Uram!

A rendszerünkben lévő információk szerint, Ön korábban kitöltötte a kedvezményklub megrendelőlapját, amelynek következtében meg kellett volna kapnia a Hallu Motion bütyköket eltüntető motorikus korrektort.

Természetesen arról a termékről beszélek, amelyet a főnököm, Tóth Máté fejlesztett ki, ő a lábfej betegségeinek a specialistája.

Most elnézést szeretnék Öntől kérni, mivel látom, hogy a rendelés a mi hibánkból adódóan nem ment végbe.

Ezért bocsánatkérés gyanánt meggyőztem a főnökömet, hogy Ön most:

11400 ft pénzügyi támogatást kapjon a kedvezményklubhoz való csatlakozás során. Ez azt jelenti, hogy 21900 ft helyett, amelyet ügyfeleink általában fizetnek, az Ön számára a rendelést most 10500 ft-ért valósítjuk meg. Ez a legjobb ajánlat, amelynek köszönhetően Ön további pénz befizetése nélkül juthat hozzá a Hallu Motion motorikus korrektorhoz.

Kétszer annyi ideig tartó pénzvisszafizetési garancia. Ez azt jelenti, hogy 30 nap helyett Önnek 60 napja lesz arra, hogy felfedezze és letesztelje a terméket Önmagán. Csak akkor kapjuk meg a kiszállítónak vagy a postásnak befizetett pénzt, ha Ön elégedett lesz a kezeléssel. Ezáltal Önnek nincs mit vesztenie. A legrosszabb esetben Ön visszakapja a pénzét, a legjobb esetben pedig teljesen megszabadul a bütyköktől, amelyek a mindennapokban olyan kibírhatatlan fájdalmat eredményeztek.

Természetesen még mindig lehetősége van arra, hogy a befizetés a lehető legkényelmesebb úton menjen végbe; fizethet a postásnak vagy a kiszállítónak. Nem kell előre fizetni, sem előre utalni, nem kell kártyával sem fizetni.

És még egy információ: a rendelésével együtt Ön INGYENESEN egy „titkos ajándékot” is kap, amelynek értéke legalább pár ezer forint. Hogy mi is ez az ajándék, azt konzultánsunk mondja el Önnek, aki az után, hogy Ön kitölti a megrendelési ívet, felveszi Önnel a kapcsolatot a rendelés megerősítése céljából.

Kérjük, ne terjessze az alábbi linket, amely a rejtett ajánlatot hozza elő, mivel csak néhány ember számára elérhető az ajánlat Magyarországon. Ön ezen személyek körébe tartozik.

Remélem, hogy visszanyerhetjük bizalmát:

Kovalik Laura
ügyfélelégedettségi menedzser

UI. A formai elvárások miatt ez az ajánlat csak a következő 48 órában lesz elérhető, vagy amíg ez a link él.