A kávézás nagymestere – Pelle Edit cégtulajdonos: a fekete leves maga az energia és a jókedv – ezért érdemes ébrednünk  – online is rendelhetünk
Edit caffe

Nemsokára felkerül a gráfra caffé Brando után a Ciao Brando hirdetése is. Innentől egy kattintással már is betoppanhatunk a cég webshopjába, ahol finomabbnál finomabb kávékülönlegességekkel és a fekete leves élvezetéhez szükséges minden egyéb készítményt, tartozékot, kelléket a kosarunkba tehetjük.  A Ciao Brando facebook oldalát elsősorban saját szenvedélyünk táplálja: egyszerűen készítettünk egy oldalt a kávé szerelmeseinek –  újságolta Pelle Edit üzletasszony,  cégtulajdonos. Aki odavan a kávézásért, az tudja, hogy ez nem csupán egy italról szól. Ez életforma, ez szükséglet és igazából tiszta élvezet, őszinte rajongás.
Számunkra nem létezik reggel kávé nélkül – mondja teljes meggyőződéssel –  mert a kávé maga az energia és a jókedv. Egy olyan édes függőség, amit tényleg csak az érthet meg, aki ugyanebben a rajongásban él.
Azt szoktuk mondani, hogy minket nem a kávé ébreszt fel, hanem azért ébredünk fel, hogy kávézhassunk végre!

A cégünk sok-sok éve foglalkozik már a legkiválóbb olasz és francia pörkölésű szemes kávék, forró csokik, fagylaltporok, koktél-, és limonádé szirupok, pürék, valamint ehhez kapcsolódó berendezések és kiegészítők forgalmazásával. Ügyfeleink köre elsősorban a vendéglátóipari egységek, a szállodák, de örömünkre hónapról hónapra egyre több magánszemély is – büszkélkedik Pelle Edit

Az online értékesítés 2018-ban már szinte elkerülhetetlen egy ke

Egy kis művészet – ennek is megvan a trükkje

reskedő számára. Nem volt kérdés, hogy készítenünk kell egy webshopot az általunk forgalmazott termékekkel, egyrészt hogy gyorsabban és hatékonyabban ki tudjuk szolgálni a már meglévő nagy ügyfeleinket, másrészt hogy eljuttassuk a kínálatunkat a végfelhasználóhoz is.

Tulajdonképpen minden időben kávé idő van

Folyamatosan bővítjük a termékek körét, frissítjük a kínálatot a ciaobrando.hu webshopban. Miután elsősorban nagyfelhasználók számára ajánlunk termékeket, a kiszerelések gazdaságosabbak. A magánvásárlók számára árban tudunk erősek lenni a piacon a bolti ajánlatokhoz képest, mert sokkal kedvezőbben juthatnak hozzá ezekhez a termékekhez általunk, mint az üzletekben kisebb tételben. Azt szoktuk javasolni, érdemes összefogni néhány barátnak, munkatársnak rendeléskor és akkor tényleg megéri a Ciao Brandotól vásárolni.
Nemcsak kávét forgalmazunk, hanem isteni forrócsokikat és a legextrább szirupokat kávéhoz, vagy egyéb italok ízesítésére. Nyárra meg frappéporokat, fagyikat öntetekkel. Ráadásul ezek mind nagyon jó minőségű termékek, üzletben nehezen jutni hozzá. Fogalmazzunk úgy, exkluzívak.

A webshop még friss, biztos, hogy még fogunk rajta finomítani, az igényekre formálni. Nagyon lelkesek vagyunk az online értékesítéssel kapcsolatosan, izgatottan várjuk a vásárlói visszajelzéseket – mondta befejezésül a kávézás nagymestere.

Ez volt az igazi

Facebook oldaluk
https://www.facebook.com/ciaobrando/

Webshop
https://www.ciaobrando.hu/

Minden egyéb elérhetőségük megtalálható fenti honlapon.

Már is megkívántam