Kéthetente lesz kormányinfó – beszállunk a nagypolitikába – akár az Olvasóink is kérdezhetnek – Kerényi kamerával , én tollal – Dóra robbantja a Jobbikot ?

Az idén se lesz uborkaszezon a nagypolitikában. A választások utáni hullámverés semmit nem csitult. Sőt a hozadéka most ér el minket. Az Együtt bedobta a törölközőt. A szocialisták nemcsak a sebeiket nyalogatják , a nagyágyuk teljes megtisztulást követelnek. Úgy, hogy a jelenlegi pártot fel kell számolni és ennek romjain egy új szociáldemokrata, igazi baloldali tömörülést szeretnének.  Ez csupán azért komikus mert a kormányzó párt mára a teljes pártválasztó sprektumot lefedte. Érthetetlenül ügyesen, de megcsinálták.  A balszélen már csak a DK küzd, de ők is mintha csak egy kapura játszanának. Dúró Dóra, ki gondolta volna, hogy nemcsak Vona Gábor padtársa volt a parlamenti széksorokban, de a Jobbik egyik meghatározó személyisége . Sokáig azt hittük, még a férje Novák Előd kiválása után is, hogy ő egy biodíszlet, nőieségével prezentálva, hogy ebben a pártban a gyengébbik nem is szerepet kap. Majd mostanra kiderült, elég karizmatikus egyéniség ahhoz, hogy szétrobbantsa a néppártosodott Jobbikot. Mivel a politika kulisszatitkai mindig is foglalkoztattak az elmúlt félévszázad során így kétheti rendszereséggel egyetlen kormányinfot se hagyunk ki. Már csak azért se mert furdall a kiváncsiság, Lázár János után sikerül e Gulyás Gergelynek kitölteni a hiányzó űrt. Lesz e olyan izgalmas ez a nyilvános terefere mint a volt kancellária miniszter idejében. Kerényi László kamerával jómagam meg magnóval a kézben ülünk be a média munkásai közé. Persze mi sose versenyezhetünk az élő tévé adással viszont képesek vagyunk ezeknek a hangulatát, nűanszait feltérképezni. Szerintem azokra hajtunk majd amire mások sose lesznek képesek. Például engem is érdekel kik azok a lapok, portálok amelyek továbbra is végigseggelik ezeket a tájékoztatókat. S az se közömbös, hogy megtudjuk, miért csak az online portálok azok amelyek nagyszámban vesznek részt ezeken az eligazitásokon.

Breuer Péter, a Heti tévé – régi bútordarab – nem hiányozhat az első sorból
Látszik, kitűnik az érdeklődés
Ott leszünk ismét .. s ha kell kérdezünk. Ja, ne feledjem, akár tolmácsoljuk is a gráf Olvasóinak a kérdéseit. Tessék nyugodtan megírni, megtelefonálni mit szeretnének tudni. Mi rákérdezünk.