Vágatlan interjú alanyokat keresek  – miskolci mindent tudókkal beszélnék, szájmaszk nélkül – küldöm a zoomos meghívót – működik e a társadalmi szolidaritás

Kedves Olvasóim,

keresek olyan személyeket, akiket meghívhatok egy legalább félórás zoomos beszélgetésre a következő témákban – a diósgyőri kohászat, a Diósgyőri gépgyár múltja, a sokat tervezett miskolci vidámpark vagy az avasi libegő projektekkel kapcsolatban.

Városunk jelentősebb ipartörténeti emlékei, a miskolci villamos  vonalak története,  esetleg ha valaki emlékszik milyen strandélet létezett a Csorba tónál és ki mennyire preferálná a Kobold Tamás által emlegetett Nagy Miskolc tervét. Pontosabban  ahová a kék buszok is járnak csatlakozhatnának a városhoz.

Más egyéb helyi témában is vevő vagyok. S, hogy ki ne felejtsem a régiót érintő rendszerváltásban résztvevőkkel is szívesen cserélnék eszmét.

Prosperáló és kevésbé virágzó üzletek , vállalkozások tulajdonosait is megkérdezném, mi a véleményük az állami segítségnyújtásról, működik e a társadalmi szolidaritás.

info@szantograf.hu     vagy 20 2192391