Kuncsorgó – segítsünk egymáson – a  szakmánk alapelve az egészséges hiúság – köszönet a kitartó hirdetőknek – a nyílvánosság szolgálatában

Kedves Olvasóim,

Mélyen tisztelt Hirdetőim,

Akik figyelmesebben böngészik a gráfot, talán tudják, ezt a portált még 2013 nyarán alapítottam. Azóta ha esik, ha fúj, igyekszem naponta többször frissíteni, próbálom világnézeti szempontból egyenesben tartani az oldalamat. A legnagyobb közösségi oldal szerint átlagosan hétezer a kedvelőim száma, az ellenségeimé bizonyára csaknem hasonló, de miért is kellene mindenkit szeretni, kedvelni. Még komplikáltabb lenne a világ, megölne minket az egyhangúság, szürkeség összes árnyalata.SzántóGráf - Háztáji hír és szórakoztató portál

A Borsodi Vegyész szerkesztőségében 

A rendszergazda meglátása szerint a legnagyobb látogatottságomat a saját írásaimmal szoktam elérni. Ilyenkor hízom, dagad a keblem, hiszen a  szakmánk alapelve az egészséges hiúság. Elvem, nem írok olyat, amit magam se olvasnék el.  A bemásoltakat is jó érzékkel válogatom ki, mert ezekre is kattintgatnak. A leginkább olvasott írásaim általában a személyes élményeim, a köröttem történő visszaemlékezések. Amelyek általában a könyveimben is visszaköszönnek. Nagyon szeretek olyan egyszerű emberekkel beszélgetni, akiknek a neve egyébként soha semmikor nem kerülne nyomtatásba, ha nem találkoznánk. Mindenkiben van valami érdekes, csak meg kell lelni. Örülök, amikor felhívnak és ötleteket adnak, esetlen a figyelmembe ajánlanak valakit.

Itt jegyzem meg, hogy ez a portál nem nonprofit vállalkozás. Élvezettel csinálom, fájna, ha nem tehetném, de a grafománia ennek a formája költségekkel jár. Ha emlékeznek rá – én persze sosem felejtem el – volt úgy, hogy hetekig a kórházból szerkesztettem. A kutya se vette észre, még az Északban is ugyanúgy jelentek meg az írásaim, mint ha a szerkesztőség levegőjét szívnám.

Tavaly a két gyors, egy napon, egymást követő műtét után első tennivalóm volt, megosztani a kellemetlen élményeimet. Nem hivalkodásból, inkább azért, hogy okuljanak a férfitársaim, a mi korunkban mire kell alaposan figyelni. Milyen egészségügyi problémák adódhatnak az erősebbnek vélt nem soraiban.  Tehát akkor is bejelentkeztem, nem magamutogatásból, amikor még az ilyenkor szokásos csövek lógtak ki belőlem. Ha ezzel csak egy barátomnak segíthettem már is megérte.

Csálingerként 1968 július,  szántódi Révcsárda

Rögtön jobban is lettem. Már csak azért is, mert félévszázad során megszoktam, gondolataimat visszalátom nyomtatásban, printben, papíron vagy éppen a képernyőn. Erről már csak a Teremtőm szoktathat le.

Mint Olvasóim tudják 2017. novembere gyászos volt számomra. Két miskolci, magáról megfeledkezett rendész súlyosan megrágalmazott, s számomra aligha vigasz, hogy közülük az egyiket már súlyos bűncselekménnyel gyanúsították meg.  Az ellenem valló felbujtott tanúk is megbuktak,(magukat leplezték le) s remélhetően megérem a javamra történő per újrafelvételét. Hivatalosan folyamatban van.  Ez a tragikus történet beárnyékolta az életem hátralévő idejét és fogadalmat tettem, mindenkin próbálok segíteni, akik hozzám hasonló alaptalan gyanúba keveredik. Éljenek a lehetőséggel.

Így kezdtem – a jugo tengerparton

Annak idején bizonyos körök a vállalkozásomat is megnehezítették.  Hirdetőimet elbizonytalanították, megfenyegették, ha kapcsolatot tartanak a gráffal. Majd a mostani járványhelyzet miatt a velem kapcsolatban álló vállalkozók gazdálkodása is megnehezült.  Nagyon köszönöm azoknak, akik mindezek ellenére is kitartanak mellettem.

Keravill áruházban 

Tehát ezúttal kérem, kérem tisztelettel, akik tehetik, támogassák a gráf megjelenését. Hirdetéssel, fizetett cikkekkel, vágatlan interjúk megrendelésével. Ennek megfelelően magam is igyekszem felmérni, hogy partnereimnek mi lenne az igénye a nyilvánosság irányába. Hosszú távú éves szerződéseknél már havi 5 ezer forintért biztosíthatom a hirdetőimnek a harminc naponkénti 45 ezres elérést. Auditált formában. Egyben azt is jelzem, hogy magam is kész vagyok kezdő vállalkozások piacra való bevezetésére – ingyen – annak reményében, hogy ha révbe érnek, nem feledkeznek meg a hálájukról. Segítsünk egymáson!  Legyen szó bármilyen szolgáltatásról, ingatlan vagy lakáshirdetésről, eladnivalóról.

Számlaszám: 11773346 – 01201761 – erre várom a támogatásukat.