Percek tánca a Művészetek Házában

Szeretettel várunk mindenkit a IV. 19. 19:00 órai kezdettel kezdődő Szenes Hanna költőnő életét bemutató színházi produkcióra.

Az előadás a MÜHA ( Miskolc Rákóczi Ferenc u. 5, 3530 ) színháztermében kerül sorra. címszerepet, Bódi Mónika, együttesünk sokoldalú hegedűse alakítja. Az előadást, Masa Anita az együttes, csodálatos énekesnője állította össze Hanna naplója és édesanyja visszaemlékezései alapján, és ő személyesíti meg Hanna édesanyját is. Az előadás zenei szerkesztője és művészeti vezetője, rendezője: Masa Tamás. Közreműködik: Garai Róbert színművész, Masa Tamás & Sabbathsong Klezmer Band Szentkirályi György együttesünk gitárosa, az előadás zeneszerzője, 2013 óta folyamatosan zenésíti meg Szenes Hanna verseit különböző stílusokban (klezmer, swing, sanzon, stb…)

Ezen kivűl több klezmer dallam is elhangzik az előadáson, sőt a híres rokon Szenes Iván dalai is felcsendülnek majd. https://www.youtube.com/watch?v=jG91DKcCv6s Az előadás a Mazsök támogatásával jött létre. Nagy mennyiségű jeggyel rendelkezünk így barátaikat is szívesen látjuk.