KÉSSEL FENYEGETTE MEG AZ IDŐS FÉRFIT
police

A rendőrök pár óra alatt azonosították, majd elfogták azt a tiszalúci férfit, aki berontott egy idős férfi házába és a sértett pénzét követelte.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy 26 éves tiszalúci férfival szemben. A gyanúsított 2022. november 9-én 20 óra előtt betört egy tiszalúci házba, ahol késsel megfenyegetett egy 82 éves férfit, akitől pénzt követelt. A támadó a földre lökte az idős embert, majd mivel nem talált értéket, elmenekült a helyszínről. Távozóban fenyegetésként azonban hátra hagyta a sértettnek, hogy másnap is eljön, de akkora legyen pénz!

Az esetről 2022. november 10-én a kora reggeli órákban tettek bejelentést a rendőrségen. A Szerencsi Rendőrkapitányság nyomozói és a Taktaharkányi Rendőrőrs munkatársai a beszerzett adatok, és információk alapján rövid idő alatt azonosították, majd a Tiszalúc és Kesznyéten közötti szántón gyalogló 26 éves férfit elfogták és előállították a rendőrségre.

A Szerencsi Rendőrkapitányság az őrizetbe vett gyanúsítottal szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.