Miért kell este egy pohár vizet tenned az ágy alá

Van valami furcsa a szobádban, vagy az életedben általában? A megoldás olyan egyszerű lehet, mint egy pohár víz, és nem, nem csak azt mondjuk, hogy hidratálj meg.

Azok szerint, a pohár víz az ágy alatt magába szívja a rossz energiákat, miközben alszol. És azért mondhatod, hogy működik a varázsa, ha reggel buborékok vagy homályosság van benne.

Kíváncsiak voltunk, és megkérdeztük egy híresség médiumot és Feng Shui otthoni és kerti szakértőt, és egyetértettek abban, hogy a víz radikálisan megváltoztathatja egy ház energiáját.

Miért kell este egy pohár vizet tenned az ágy alá

Ha éppen azon a napon vagy a héten vagy, akkor a “pohár víz az ágy alatt” tisztítási rituálé jó próbája lehet a negatív rezgések eltávolítására.

A híresség médium Inbaal Honigman kijelenti, hogy minden kultúrában több ezer tisztító és védelmi varázslat van, és ezt a rituált is egy kontextusba helyezi: “A katolikusok által használt Szent Kristóf medáljától, amit az utazás során használnak a védelemre, a kristályok az ablakpárkányon való tisztításáig és töltéséig a telihold alatt, mindannyian ismerünk sok tisztítási rituált, és néhányat intuitívan végezünk, mint a sószórás vagy az ablak kinyitása egy rossz rezgés eltávolítására.”

Inbaal Honigman magyarázza, hogy a víz egy nagyon érzékeny és reaktív elem, és kifejezetten az érzelem és az intuíció elemeként működik, innen ered a “azt érzem a beleimben” kifejezés.

“Ennek megfelelően a víz magába szívja a körülötte lévő bármilyen negatív energiát” – mondja Inbaal. “Ha a szobában nyomasztó vagy lehangoló hangulat van, egy pohár víz felszívja azt. Tegyük az ágy alá, hogy ne tapossuk meg, amikor lelépünk a takaró alól.

“Reggel öntsük ki az vizet, mert a friss víz jobban működik. Öntsd egy növényre, ami örülni fog neki, ez jó mágikus gyakorlat – és figyeld meg a vizet, hogy láss változásokat, mielőtt eldobjuk. Buborékok, homályosság vagy textúraváltozás arra utalhat, hogy a víz valami kellemetlent szívott fel.”

“Az ágy alatt lévő pohár víz valami olyasmi, amit korábban nem találtam, és nagyon tudatosított engem azzal kapcsolatban, hogy mennyi pohár vizet ittam reggel, ami éjszaka a fejtámlán maradt! Ez többé nem fog megtörténni!” – mondja Suzanne Roynon.

Suzanne elmagyarázza, hogy a vizet gyakran használják a Feng Shui javítására egy házban, legyen az a hálószobában vagy bármely más helyiségben. “Mozgást használunk arra, hogy serkentsük a jó chi és a gazdagság áramlását egy házban, és a választott hely teljesen függ az adott ház egyedi Feng Shui energiáinak kombinációjától” – mondja.

Hová kerüljön a víz attól is függ, hogy a Feng Shui energiatérképeden hol található, és ha mozgó vizet választasz, tegyél egy kis vízsugarat egy nagy üveg- vagy vázában.

“Néhány nagyon specifikus helyzetben előnyös lehet egy új szerelmet bevonzani, de a legfontosabb dolog, amit észben kell tartani, az az, hogy a Feng Shui támogatása érdekében a víznek folyamatosan kell mozognia” – erősíti meg Suzanne. “Mint fentebb említettem, a mozdulatlan víz magába szívja a körülötte lévő energiát, függetlenül attól, hogy ez negatív vagy pozitív.”

“Ezért soha ne igyál reggel az éjjeliszekrényen álló pohárból.”

Hogy hatékonyabb legyen, a hang- és energiakezelő Lydia Bagarozza javasolja, hogy adj hozzá egy csipet sót, és imádkozz a pohár víz fölött, mielőtt az ágy alá teszed, vagy bárhova a szobádban, hogy megnöveld az absztrakt szándékodat.

“Valami olyasmi, mint ‘köszönöm víz, mindazért, amit teszel. Kérlek, segíts nekem biztonságban, tisztítsd meg a szobámat mindattól, ami nincs összhangban a házam nagyobb jóságával.’ Szüntelenül is teremts pozitív szándékot azzal, hogy a jó rezgések kitöltsék ezt az ‘energetikai tér’ elnevezésű teret, amit ezek a rossz rezgések vonzanak létre!”

Ez lehet kicsit furcsának tűnhet, de bármi, ami arra ösztönöz minket, hogy nyugodt és tudatos alvóhelyet hozzunk létre, jó dolog. Néhány percet szakítani arra, hogy hálószobánkat nyugodtabbá tegyük, öngondoskodás formája. És oly sok módja van ennek, legyen szó egy ilyen rituálé kipróbálásáról, egyéni ágyrendezésről, párnafrissítő beszerzéséről vagy a legjobb párnákba történő befektetésről.

Nézd át hálószobád elrendezését és szervezd meg az éjjeliszekrényedet is, mert gyakran ezek a területek nyomasztóvá és zavarossá válnak.